Labor Day

Censur 11
19. Jun 2014
111 min
UIP
Labor Day
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.5 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Labor Day' kæmper den 13-årige Henry Wheeler med at leve op til rollen som manden i huset, mens hans mor Adele balancerer på kanten af, hvad der lettest kan beskrives som et nervøst sammenbrud.

En dag passes Henry op af en såret mand i det lokale supermarked. Manden viser sig at være Frank Chambers - en morder på flugt fra loven. Inden længe holdes Henry og hans mor som gidsler i deres eget hus af den på samme tid bange og truende Frank.

Hvad der først virker til at være en forfærdelig hændelse, viser sig dog at bane vejen for nye muligheder, for Frank er også en god mand. Adele liver op i hans nærvær, og Henry nyder godt af pludselig at have et forbillede under eget tag, selvom de alle ved, det ikke kan vare evigt. 

Instruktør Jason Reitman har gjort sig bemærket med størstedelen af sine film, såsom ’Thank You for Smoking’ (2005), ’Juno’ (2007) og ’Up in the Air’ (2009). Han har altid skaffet dygtige skuespillere, og ’Labor Day’ er ingen undtagelse. 

Således er det Kate Winslet (Titanic) og Josh Brolin (No Country for Old Men), der bærer de altoverskyggende hovedroller. Stilmæssigt befinder filmen sig overvejende i den romantiske del af skalaen med nogle gode afstikkere over i thrillergenren. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: