Cookie- og Privatlivspolitik

Lucky

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående stillestående stemning. Det vurderes, at din ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
05.04.2018
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lucky
|
Versioner: se alle
2D, Filmperler, Senior, Seniorbio, Særvisning
|
Billetter

Dramaet 'Lucky' handler om en 90-årig kæderygende ateist, som bor i en afsidesliggende lille by i den amerikanske ørken.

Efter at have overlevet alle sine jævnaldrende venner befinder Lucky sig ved et af livets skel og drager ud på en rejse for at finde sig selv... samt en 100 år gammel skildpadde. På vejen møder han mange ligesindede mærkværdige karakterer, hvormed han kan diskutere meningen med livet.

'Lucky' byder på karakterskuespilleren Harry Dean Stanton (1926-2017) i en af dennes sidste store roller. Stanton har tidligere arbejdet sammen med David Lynch, som også er til at finde på rollelisten, i tv-serien 'Twin Peaks' samt Cannes-vinderen Wild at Heart.

Filmen hører med sit afsæt i en lille støvet flække tilsat en ærketypisk cowboy-mentalitet til americana-genren, man kender fra værker som Stranger Than Paradise af Jim Jarmuch og Paris, Texas af Wim Wenders. Sidstnævnte film havde Stanton i karrierens mest ikoniske rolle. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "... en rørende og mærkværdig hyldest til et menneskeligt ikon, der helst ikke ville være ikon." (Eini Carina)

  • Weekendavisen

    "Skildpaddetempoet passer perfekt til [Harry Dean Stanton], som havde ilden i sig." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathis

Det er en rigtig hyggelig film, men man skal forberede sig på at den går langsomt frem. som mange siger, den handler om at han går og går og så lige går lidt mere :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.