Cookie- og Privatlivspolitik

Love & Mercy

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig grundstemning, men indeholder flere let dramatiske scener, som blandt andet skildrer et konfliktfyldt far- og sønforhold samt en hovedpersons psykiske ubalance. Da fortællingen også indeholder positive forløsninger og varme, vurderes dvden kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
09.06.2016
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Love & Mercy
|

Filmen 'Love & Mercy' er et biografisk drama om Brian Wilson - stifteren og den kreative kraft bag californiske The Beach Boys.

Det musikalske drama veksler mellem Wilsons gennembrudsår i midten af 1960’erne og den periode i 1980’erne, hvor Wilson kæmper med psykisk sygdom og stofmisbrug.

I 80erne bliver han overvåget af sin moralsk anløbne psykiater, der overmedicinerer musikeren og kontrollerer ham 24 timer i døgnet. Kontrollen fortsætter også, da han begynder at ses med bilsælgeren Melinda. Men hun lader sig ikke så let besejre.

John Cusack ses i rollen som den ældre Wilson, og Paul Dano spiller den unge udgave af supertalentet. Sammen tegner de et fascinerende portræt af et kreativt, komplekst og plaget menneske. Det virker ikke forstyrrende, at de ikke ligner hinanden, eller at ingen af dem ligner Wilson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.9
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Det er, sagt med færre ord, lykkes Pohlad at finde et nyt greb om Wilsons livshistorie. Det lykkes ham bare ikke at få rigtig fat." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.