Cookie- og Privatlivspolitik

Lille spejl på væggen der

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.03.2012
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mirror, Mirror
|

I 'Lille spejl på væggen der' bliver Brødrene Grimms klassiske eventyr om Snehvide på ny filmatiseret.

Den onde dronning (Julia Roberts) føler sig truet af den forældreløse prinsesse Snehvides (Lilly Collins) skønhed. Dronningen bringer Prinsessen ud i den mørke skov, hvor hun er sikker på, at rovdyrene og den sikre død venter.

Men Snehvide reddes af en bande dværge, og med deres hjælp vokser hun sig til en stærk, ung kvinde, der beslutter sig for at vinde sin retmæssige trone tilbage fra den onde dronning.

Julia Roberts spiller den onde dronning, Lily Collins (Abduction) ses som Snehvide og Armie Hammer (The Social Network) er prinsen.

Filmen er instrueret af Tarsem Singh (The Cell, Immortals). Det er den første af årets to Snehvide-film. Den anden er Snow White and the Huntsman.

De danske stemmer leveres af bl.a. Ellen Hillingsø, Maria Lucia og Casper Crump.

Filmen kommer også med engelsk tale og danske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (89 votes)
4.1
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er Julia Roberts, der for alvor gør denne ny-fortolkning af Grimm-eventyret 'Snehvide' værd at se... Kostumer, effekter og billeder er også fantastiske." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... skuespillerne lider under den udbredte misforståelse, at fordi man laver noget for børn, så er grotesk overspil vejen frem... De små to timer spilletid er også alt, alt for meget. Og det er egentlig synd og skam, for 'Lille spejl...' er faktisk ret flot på billedsiden - ikke mindst hvad angår scenografi og kostumer." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Tarsem Singh forstår eventyrets visuelle konventioner. Det er indholdet, det kniber lidt med." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... [karaktererne] er endimensionelle ud over selvironiens grænse... Rigtig morsomt eller overraskende bliver det aldrig." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Tarsem er en genial billedskaber, men karaktererne savner dybde." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
amnuser/35584

God film

S. Rico

Denne filmversion af Snehvide skal helt klart ses i børnehøjde. Den er efter min mening alt for fjollet og nærmest en parodi på det originale eventyr. Disney's animerede version er mere uhyggelig end denne børnevenlige udgave.

Når det er sagt, så er filmen faktisk vældig flot i sine billeder med utrolig flotte og farverige kulisser og kustumer. Den tør også indføje elementer, som man ikke lige havde set komme. En del af dem ok sjove.

Forventer man en seriøs film, bliver man skuffet. Kan man leve med den ret specielle tilgang, så er det ikke helt spild af tid.

Kimuser/264153

Forloren og dum, ikke pengene værd, kan snart findes i fakta mellem pølse og ost til en 29,95.

Kimuser/264153

Frygteligt og pinligt, så amatøragtigt og dumt at det føles som storetåen er kørt over. Her er ingenting at hente, og den en plathed afløser den anden. Delitant bundskraber

Nadia

Jeg så denne film med min lillesøster og det var en rigtig sød "nyfortolkning" af Snehvide. Jeg synes måske den manglede lidt mere spænding, men en "overraskende" slutning og vi var begge tilfredse da vi forlod mørket.

LiLo Trunte

Ganske god film.. Fantastiske skuespiller

Belinda

Fed ny måde at filme snehvide på og perfekt valgte skuespillere, undtaget Julia Roberts - hun kan bare IKKE være ond, som om hun har en god aura om sig. Men ellers er den vildt fængende, med action, ikke for meget sang og godt med eventyr - men med uventet drejning. Det er Fedt - skal bare ses!!

Signeuser/768963

Mine unger på 10, år var vilde med filmen. Selv min søn, som var en kende skeptisk, da den eneste version han har set er den klassiske Disney. Filmen har en del aktion og en mere nutidig tvist. Pigen er sej og prinsen mere alsidig.

Pia

det er en god eventyr film for hele familien det er godt det er med levene mennesker

Pia

en god eventyr film for hele familien godt den er med levene mennesker

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.