Cookie- og Privatlivspolitik

Kvinden i vinduet

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
14.05.2020
| | |
The Woman in the Window
|

Filmen 'Kvinden i vinduet' (The Woman in the Window) handler om den kvindelige børnepsykolog Anna Fox, der pga. agorafobi aldrig forlader sin lejlighed i New York.

Anna bruger dagene på at udspionere sine naboer, drikke for meget vin og se gamle Hitchcock-film. 

En dag møder hun sin nye smukke genbo, Jane, og et venskab etableres. Kort derefter ser hun Jane blive overfaldet i sin lejlighed, og melder det til politiet. Men ingen tror på Anna, for Jane er i live... det er bare ikke den samme kvinde, som Anna har mødt. 

Krimi-dramaet er baseret på A.J. Finns bestseller, der minder en del om bøger som 'Kvinden der forsvandt' og 'Kvinden i toget'.

Joe Wright (Darkest Hour) har instrueret, og rollelisten bugner af store skuespillere som Amy Adams, Gary Oldman og Julianne Moore. 

Mere omtale af 'Kvinden i vinduet' følger...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Amy Adams gør hvad hun kan for at give filmen troværdighed. Og faktisk synes jeg, at hun er det klart bedste ved filmen. Jeg tror på hendes karakter og kan leve mig ind i hendes situation. Bare super ærgerligt at det er umuligt at tro på selve historien, som især i tredje akt bliver alt for meget 90'er-agtig plot-tvist wanna-be. Man ender med at sidde hovedrystende og med himmelvendte øjne. Men jeg vil give filmen 3 stjerner for et glimrende set-up og en udmærket Amy Adams.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.