/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Knight and Day

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
22.07.2010
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Knight and Day
|
I 'Knight and Day' løber kvinden June (Cameron Diaz) pludselig løber ind i den fremmede verdensmand Roy Miller (Tom Cruise).

June får slået benene væk under sig. Roy viser sig at være mesterspion, så hun kommer på sit livs eventyr.

Roy har brug for Junes hjælp til at beskytte et objekt af helt afgørende betydning for den globale sikkerhed.

På en rejse, der går fra Wichita lufthavn til Boston, videre til en fjern paradis-ø og ender i Sydspanien, gør June og Roy alverdens krumspring for at undvige de lejemordere og agenter, der er lige i hælene på dem.

Midt i de konstant skiftende alliancer og uventede forræderier i 'Knight and Day' forsøger June at gennemskue, hvorvidt Roy er hendes drømmemand eller i virkeligheden en skør, paranoid landsforræder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (436 votes)
4.7
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... lykkes trods vellavede actionscener ikke." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... [en] uregerlig og fantasifuld film båret af legesyg fortællelyst." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en underlig ujævn omgang. Løjerne er aldrig for alvor sjove, og spændingsscenerne aktiverer aldrig adrenalinen." (Peter Albrechtesen) ()

 • Jyllands-Posten

  "... præsenterer sig som en blanding af lystspil og satirisk spion-drama. Ingen vil formentlig tage historien alvorligt, til gengæld bør en sådan film byde på en vis elegance, et vist vid, en vis charme. Ingen af delene er tilfældet." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... endimensionelt makværk." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cary Grant

Kan du lide fart over feltet, så er håndbremsen sluppet og heltene behøver ikke at lade pistolerne, fuld fart hvis du er til det.

Thor

Sjov og god film!

The Other Account

Er du til film der skal indeholde en tilpas mængde af action, med okay komiske kanter, der kører på et tempo der aldrig keder, og skal indeholde lidt romantik til at skylde det førnævnte ned med, så vil jeg fint kunne anbefale ’Knight and Day’. Cameron Diaz og Tom Cruise finder kærligheden, med en kemi der føles ægte, under halsbrækkende øjeblikke, i denne til tider originale kærlighedshistorie med både opture og nedture af en handling, til følge. For nok er filmen fint actionmættet, og man føler altid at man ser noget, undervejs. Dog må jeg samtidigt erkende at alt er glemt, når først man står ude på gaden. Det går for hurtigt, og sommertider, bliver det for indviklet. Men det skyldes nok et svagt manuskript. Dialogen er ikke altid skruet ordentligt sammen, men lydsiden fra alle de buldrende og bragende action fyldte scenerier, er dejlige. Og så er locations også fornuftigt udtænkt.
Konklusionen er, at der (heldigvis) er en kemi mellem den klassiske og drengerøvsagtige action-genre, og den tøsetiltrækkende romantiske-genre, men handlingen ser ikke ud til at være særligt gode venner med dem, hvilket (som sagt) nok skyldes manuskriptet, og fordi der i den grad er noget galt med dialogen, de håbløse one-liners, og så synes jeg heller ikke at handlingen er særlig uforglemmelig. I højt tempo er ’Knight and Day’ spækket med actionscener, og troværdigt skuespil, der i det store fungerer fint, til trods for, at de visuelle effekter halter hist og her. Konsekvensen for at blande action med romantik er desværre, at det komiske element af filmen dominere, og det kan kun påvirke, hvis det komiske, så ikke er sjovt.

Filmen kan nydes uden hæmninger og forventninger. Til folk der godt kan se igennem fejl, når det kommer til citater, effekter, manus-arbejde, og er ligeglade med at de kan komme til at glemme handlingen, bagefter. Men flere grunde er der så heller ikke!

ottouser/186960

glimrende action underholdning

Frank

Okay film

Dude

En god action film med sjove scener.

Jeff

An enjoyable action comedy. It doesn’t try to reinvent the wheel, but has 2 stars who work well together and some good action sequences.

Henriette Storgaard Lauritsen

En actionfyldt film med humor. Tom Cruise og Cameron Diaz spiller rigtig godt i deres roller. Kombinationen af humor og action virker godt og filmen er spændende hele vejen igennem. Man kommer simpelthen med på et hæsblæsende eventyr :)

Marlon Campbell

jeg synes det er en meget underholdende film med sjove scener fx med tøj skift fra scene har de taget med. i love it

Tribute

Rimlig lang, rimlig sjov og action Fyldt, Kan helt klart ses mange gange. Selv vis man er fan af Tom Cruise eller Cameron Diaz eller vis man bare kan lide action, komedie og lidt romantik.

Det er ikke første gang jeg har set Cameron Diaz som en sej blondine, hun er nemlig også med i den sjove og spændene Charlies angels 1+2,
og Tom Cruise har også været med i en fed action film hvor han også er modig nemlig i Mission: Impossible 1+2.

Jeg håber at der måske kommer en Knight and Day 2.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.