Cookie- og Privatlivspolitik

Kliken fra St. Elmo

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| | |
St. Elmo's Fire
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
Billetter
I ‘Kliken fra St. Elmo’ famler et venneslæng forvirrede rundt i voksenlivet i årene efter college og hænger ud på stamstedet St. Elmo’s Bar i Georgetown (hvis geografi skildres i lækre billeder). Rigmandsdatteren, forfatterspiren, musikerbumsen osv. – alle typerne er her og drømmer alle store drømme og har ondt i kærligheden. Filmen rammer noget såre menneskeligt med sin snublende-charmerende blanding af dybfølt drama og skør komedie – en stil, som delte anmelderne.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.6
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Kliken fra St. Elmo er et ungdomsdrama, hvor man følger 7 unge mennesker i starten af 20’erne. På dette stadie i deres liv, er det selvfølgelig kærlighed og karriere, der fylder ret meget i deres hverdag. Størstedelen af filmen cirkler rundt mellem disse 7 unge, uden at der sker ret meget. Faktisk er der ikke rigtig nogen handling i filmen.

Men hen mod slutningen er der dog strøet en lille smule drama ud. Generelt kan man sige, at den af en 80’er ungdomsfilm at være har meget lidt humor. Den største grund til at se filmen er da også et gensyn med nogle helt unge udgaver af Rob Lowe, Demi Moore, Emilio Estevez og Andie MacDowell.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.