Cookie- og Privatlivspolitik

Kiss Kiss Bang Bang

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
02.12.2005
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kiss Kiss Bang Bang
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'Kiss Kiss Bang Bang' søger Harry tilflugt efter et mislykket tyveri og havner midt i en prøvefilmning.

Her bliver han højst overraskende, men meget belejligt, hyret til at spille med i en detektivserie og får chancen for at rette op på sit lurvede liv.

Som forberedelse til rollen sættes Harry sammen med den hårdkogte privatdetektiv Gay, der lever godt op til sit navn.

Harry støder også på den ambitiøse skuespillerinde Harmony, som han i teenageårene var varm på, og der går ikke lang tid, før trioen befinder sig midt i et mord-mysterium, der hele tiden skifter karaktér.

'Kiss Kiss Bang Bang' er en action-komedie med bl.a. Robert Downey Jr., Val Kilmer og Michelle Monaghan på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (43 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En af mine absolutte favoritter inden for ”film om film” med diverse metalag. Kiss Kiss, Bang Bang er proppet med filmiske finurligheder. Et eksempel er i starten, hvor filmens hovedperson via voice-over bliver nød til at spole filmen tilbage, fordi han glemte at indskyde en vigtig information for filmens plot. Og netop plottet er så sindrigt, at selv da jeg så filmen for 5. gang ikke helt var i stand til at forklare mit medpublikum hvordan og hvorledes...

Kiss Kiss, Bang Bang er et must, hvis du elsker filmmediet og sætter pris på en sprudlende og charmerende blanding af film noir, action, krimi, comedy og mange andre stilarter. Kan også ses som en hyldest til gamle klassikere som eksempelvis Charade med Walter Matthau.

Frank

Fremragende Thriller Action Komedie

Lars Michael

en okay film ikke den sjoveste film ...men man kan godt grine lidet over nogle scener.og det er så det.

Michael

Selve titlen indeholder fire ord, der opstilles, som om de skal læses op på en nonchalant facon. Det er som at læse titlen på en bog i pulp-genren, der ved, at det er pulp. Filmen har dog også en ironisk distance til sig selv i form af en selvbevidst fortæller, der fortæller os, når der benyttes klichéer. Jeg synes dog ikke satiren er speciel original, bare fordi den siger, at den er uoriginal.

Alle begivenheder i filmen mister deres betydning senere i handlingen. Da filmen var overstået, kom jeg i tanke om flere ting, der virkede vigtige, da de først dukkede op, men som senere viste sig at være irrelevante for resten af historien. Plottet virker til at være ligeglad med at hoppe lidt hist og pist, så længe det bevæger sig fremad. Dialogen lyder også som noget smart-ass-chit-chat, der bruges som fyld, fordi stilhed ville være kedeligt. Det kan gå fra at være hysterisk morsomt til enerverende, fordi man har på fornemmelsen af, at det der snakkes om ikke rigtig bringer os videre. Men filmen kan trods alt være morsom. Det skal der ikke tages fejl af. Skuespillet er også rimeligt godt med et cast af charmerende og sjove personer som Kilmer og Downey, der ikke bare følger instrukser, men oprigtigt talt synes at more sig.

"Kiss Kiss, Bang Bang" er okay til en fredag aften med en six-pack og en "Joey's Special". Jeg blev båret igennem og havde ikke behov for at brokke mig under filmen for at blive underholdt. Jeg kommer tilgengæld ikke til at se den igen. Jeg kunne heller ikke finde på at læse det samme pulp to gange.

Tobias

... er fantastisk skrevet og instrueret af en af Hollywoods bedst betalt manus forfattere, Shane Black.

Robert Downey Jr. og Val Kilmer præstere begge fantastisk i denne film, med charme, humor, action... jeg kunne blive ved. Filmen har alt!

Jeff

A great script and Downey and Kilmer are brilliant.

Wayne

i denne actionkomedie om tyven, der efter et mislykket røveri havner på Hollywods solside. Downey Jr. viser den charme vi kender, og Val Kilmer spiller bøsset privatdetektiv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.