Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Kill Bill: Vol. 1

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.10.2003
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kill Bill: Vol. 1
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
Billetter

En tidligere toptrænet snigmorder vågner op efter fire år i koma, besat af tanken om hævn. Hævn over hendes tidligere chef Bill og hans enhed af lejemordere, der for 4 år siden dræbte hendes kommende mand og alle gæsterne til deres bryllup.

Bruden blev skudt af Bill, gik koma og mistede det barn, hun ventede sig. Nu vil hun have sin retfærdige hævn og jager morderne én efter én, for til sidst at få ram på Bill.

Dette er første del af en to-delt fortælling efterfulgt af Kill Bill: Vol. 2.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (110 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Abdul

Kan anbefale dette film til alle som elsker action og triller.
En film som kan ses på til flere gange

Simon

Holy motherf*cker. Sorry mor. Men hold nu helt kæft. Glem alt om at tage til USA for at prøve rutsjebaner. Bare se Kill Bill. Så får du en rutsjebanetur for livet.

Plottet er såre simpelt, og det synes jeg er super fedt. Både fordi Tarantino leger så meget med alt. Han leger med vores følelser, han leger med animation, han leger med sort hvid og selvfølelig blod. Det er uden tvivl den film af ham hvor han går planken allermest ud. Og det er ikke så let sagt. Først i Reservoir Dogs hvor han debuterer, og er han fremme i skoene allerede der? Svaret er ja. I Pulp Fiction er filmen ikke kronologisk fortalt, så han skider nærmest på ALLE. I Django giver han os den film med flest n-ord. Nummer to har vist nok halvt så mange af de ord. I Inglourious Basterds piller han ved slutningen af WWII. Og i The Hateful Eight refererer han i en time til 2001: A Space Oddyssey (jeg skal snart se den igen, jeg hader at jeg ikke kan lide den :().

Uma Thurman spiller fantastisk, hun gør det alvorligt, men charmerende. Det kan jeg godt lide. Der er simpelthen bare så mange ting jeg elsker ved Kill Bill Vol. 1.

Den sidste linje som Bill leverer er iskold, og hvor er jeg glad for at jeg ikke så den tilbage i 2003, så jeg ikke skulle vente et år! Jeg glæder mig sådan til at se Volume 2. Pletskud fra Tarantino.

6/6, 6/6, 6/6, 6/6, 6/6, 6/6

Nikolaj

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har set den til ende. Men jeg har nok set mellem tre kvarter til en time af den. Tarantino er en meget kreativ mand, ingen tvivl om det. Og det er Kill Bill da også, en kvinde som har oplevet noget forfærdeligt i sit liv. Som så ender med, at lave et hævntogt, med masser af rå action og blod. Udførelsen er fin, men stilen er bare ikke mig. Og selvom at jeg godt kan lide noget af det, som Tarantino laver. Så er det ikke Kill Bill, som står øverst.

Nikolaj

Man føler jo at man er trådt lige ind i en meget voldelig tegnefilm! Vanvittige kampscener med masser af blod, og lydeffekter som tydeligt er lagt på efter optagelserne, giver filmen den knap så alvorlige tone, som Quentin Taranino altid kommer langt med.

Den leverer en omgang god underholdning og leger med en ordentlig spandfuld af filmiske virkemidler. Det skal også sige at Uma Thurman gør den virkelig godt som hævngærrig kvinde!

Bjerg

Den første del af Tarantinos to-delte mesterværk, er den mere actiontunge og blodfyldte volume ud af de to.
Den fænomenale og mindeværdige åbningsscene, sætter standarden for hvad der er i vente og hvordan filmen, både handlings- og stemningsmæssigt, vil forløbe.

Jeg må indrømme at første gang jeg så 'Kill Bill' fandt jeg vol. 1 alt for overdreven og smagsløs, og vol. 2 alt for kedelig og antiklimatisk. Det skal siges at min passion og filmiske viden stadig var i en begyndende udviklingsprocess, så jeg havde sværere ved at "skille" filmen ad og se dybere på filmen.
Jeg har til dags dato set begge volumes up til flere gange, og hver gang er der noget nyt at hente. Jeg har tilmed skrevet min SRP opgave i gymnasiet omkring hr. Tarantino, med særligt fokus på vold, og med vol. 1 af hævnsagaen som prioritets-reference og analysemateriale.
-Og for hver eneste gang er filmen bare blevet bedre og bedre.

'Kill Bill vol. 1' er fantastisk som underholdning, analysemateriale, hyldest, samt filmteknisk kunstværk, og den er fortsat én af Tarantinos absolut bedst gennemførte film, på overfladen. Dette skal bestemt ikke misforstås, da der er masser at tage fat på under alt det billed- og lydmæssige; men vol. 2 er stadig den mest velskrevede og karakterdrevne af de to - og også min personlige favorit.

Jeg ser det da kun som en fordel at de to dele er forskellige fra hinanden på visse punkter, samt fuldstændig ens på andre. Der ville jo ikke være nogen reel grund til at splitte filmen op i to, hvis anden del udspillede sig som en unødvendig extended edition af den første. Tror dog Quentin, som én af de få, alligevel sagtens kunne have hevet den hjem også. ;)

Tak Tarantino,
for at give os én af de bedste hævnthrillere nogensinde, der indeholder et adrenalin- og blodpumpende højt niveau, af noget som syntes at være det ultimative, når det kommer til iskold og nådesløs hævn... Det bliver ikke vildere og mere cool end det her.

5/6

Nadia

Verdens bedste film

Frank

God film

Jeff

I’m trying to think which of the Kill Bill films I like the most and I can’t separate them. Therefore, from now on, I judge them as one film. Brilliant Tarrantino at work.

MaWnTy

Love the music. Love the names. Love the story. Love the scenes. Love the japanese !!!. Love the fights. Love Uma Thurman. Love Hatori Hanzo :). Love the film. Nuff said :)

Muggauser/8186

Fuck hun er cool, Uma Thurman. Skal bare ses-film! Rigtig fed film. Meget anderledes. Fede detaljer og god lavet. Fedt med tegneserierne der også kommer med :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.