Cookie- og Privatlivspolitik

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk og varm grundstemning og indeholder enkelte scener med mild dramatik. Da den foregår i et animeret og venligt univers, og da de dramatiske scener forløses hurtigt, vurderes filmen ikke at kunne virke skræmmende på børn

Se mere på medierådet.dk
18.06.2020
| |
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kaptein Sabeltann og den magiske diamant
|

Animationsfilmen 'Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant' handler om drengen Pinky og hans bedste veninde Veronica. 

Sammen drager de to på eventyr med piraten Kaptajn Sabeltand i jagten på en sagnomspundet magisk diamant, der kan opfylde ønsker.

Men den onde troldmand Maga Khan, en vampyr med kraftige solskoldninger, en manipulerende dronning og en rasende abehær er også på jagt efter diamanten - så det bliver ikke en let mission.

Instruktøren Rasmus A. Sivertsen har tidligere stået bag familiefilm som Dyrene i Hakkebakkeskoven og Bakkekøbing - Det store osteræs.

 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
3.5
2.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... der er bestemt ikke meget at komme efter, hverken hvad angår plot, figurer eller animation. Og den slags lægger man mærke til, når niveauet generelt er så højt, som det er, på animationsfilmfronten." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... det er, som om den ferme instruktør [...] ikke orker at leve sig helt ind i de (alt for?) velkendte personer, så blodet ruller aldrig helt i rigtig saltvandsbølgegang." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Skønt handlingen er drabelig, forbliver tonen munter. Fortællingen trækker på et tidløst sørøverunivers. Der er gode, skønt lidt generiske sange, og humoren har adresse til alle aldersgrupper." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.