Dyrene i Hakkebakkeskoven

Tilladt for alle
Filmen har en varm og humoristisk stemning, og den vurderes ikke at indeholde elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
06.04.2017
Originaltitel: 
Dyrene i Hakkebakkeskogen
Spilletid: 
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
4.6
3.7
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (181 votes)

Resumé

Familiefilmen 'Dyrene i Hakkebakkeskoven' handler om den musikalske Klatremus og den forsigtige Morten Skovmus, der bor sammen med alle deres dyrevenner i skoven.

Livet går sin vante gang, men den snu Mikkel Ræv er på færde, og han er kendt for at spise de små dyr i skoven. Derfor vil Morten Skovmus indføre regler for, hvordan dyrene kan leve sammen uden at spise hinanden.

Filmen er baseret på børnebogsklassikeren af Thorbjørn Egner, der også er kendt for 'Karius og Baktus' og 'Folk og røvere i Kardemomme by'.

'Dyrene i Hakkebakkeskoven' er en dukkefilm for de mindste, og den er instrueret af manden bag den hyggelige Jul i Bakkekøbing.

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Dyrene i Hakkebakkeskoven' er gammeldags i sin fremtoning ala stop-motion, men er visse steder peppet op med et hurtigt tempo, som vi kender det fra animationsfilm." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "Universet er sødt og genkendeligt [...]. Men fordi Sievertsen er så loyal over for forlægget, og det er naturligvis sympatisk, så føles filmen forjaget, fordi alle aspekter af historien skal rummes ..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... enkel scenografi, opfindsom kameraføring og håndholdte stop-motion-dukker i Egner-tro design ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Dyrene i Hakkebakkeskoven' er skabt med stor kærlighed. Der er brugt tid på at give dyrene de rigtige stemmer." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Kaj

Til min datter på 4 - der blev sunget godt med på sangene selv på turen hjem

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Christian S. R.

Den er sød, sjov, munter, varm og hyggelig. Jeg blev da helt mindet om hvor dejligt det kan være at se en familiefilm. Noget af det stærkeste ved den ligger i den interessante historie og de fantastisk skabte visuelle scenarier vi følger figurerne i. Vi hyggede os bestemt

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Leneuser/405457

Tak for historien! Dyrene var søde og sjove, og universet meget Egnersk.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Maj-Brittuser/682378

Husker filmen som en bog jeg fik læst... det tilbage til barndommen. Nød den og syntes det var en god og sød film. Dejligt når alle de gamle børnehistorier kommer på film og når det så er godt lavet.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Andreas Ulnitsuser/938020

Har i dag været til Forpremiere på Dyrene i Hakkebakkeskoven
det er en ganske udmærket film det følger bogen meget godt med få ændringer i nogle af sangene bl.a. syges der i den sidste sang Bamsefars fødselsdag at Harepus og lærling kom med fire fine krukker hvor i bogen står der Harepus med frue kom men det er enlig lidt spøjst for han har slet ingen kone hverken i bogen eller i filmen. På hjemmesiden scope.dk har man valgt at give Klatremusen tilnavnet Claus hvilket er temmelig spøjst for det bliver han ikke omtalt i bogen eller filmen.
Filmen er meget børnevenlig og i et roligt tempo som alle kan være med og der er også noget for de ældre der selv er vokset op med historien der er kan man nyde historien igen på ny.

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
Rizzo

Jeg havde den historie på bånd som barn, så jeg håber det bliver en god filmatisering :)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Endelig nogen som tør binde an med det - og folkene bag Bakkekøbing gjorde et godt job, så hvorfor ikke.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.