Cookie- og Privatlivspolitik

Kærlighed på film

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.08.2007
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kærlighed på film
|

'Kærlighed på film' handler om Jonas (Anders W. Berthelsen) - familiefar med kone (Charlotte Fich) og to børn - hvis skæbne tager en dramatisk og uventet drejning, da han måske er årsagen til, at en ung kvinde ved navn Julia kører galt.

Da Julia vågner med hukommelsestab på hospitalet dagen efter ulykken, opsøges hun af Jonas, men ved en grotesk forveksling tror både hun og hendes familie, at Jonas er hendes nye eksotiske kæreste, Sebastian (Nikolaj Lie Kaas), som de alle har ventet på skulle ankomme fra udlandet.

Jonas påtager sig identiteten og spiller nu rollen, som den mand, Julia tror, er kærligheden i hendes liv. En helt ny identitet, en helt åben og grænseløs tilværelse åbner sig for Jonas.

Men virkeligheden lever ikke på fantasier og eksotiske drømme - og en dag banker nogen på døren...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Klar en af Ole Bornedals bedste film.
En sikker succes, da man har set det før både her i Danmark og i udlandet.

Wayne

Bornedal mener ikke at historier behøver at have en happy end. Det sker heller ikke denne gang, selvom det er lige ved at lykkes. Nikolai Lie Kaas viser en ny side af talentet.

S. Rico

Historien er både tynd og mere eller mindre set før. Men det er nok også meningen, jvf. titlen. Det der bærer denne film er da heller ikke selve historien, men den fantastiske filmiske tilgang, som Bornedal brilierer med. Kameravinkler, klip og lyd går op i en højere enhed. Nok Bornedals bedste film hidtil.

Nogenuser/12232

en af de bedste danske film nogensinde

Hearmeroar

Tænk sig at være i sådan en situation. Hvor man bare ikke nænner at fortælle sandheden, fordi man har fundet frem til noget så ægte men alligevel så falskt.
enormt spændende film, med gribende scener, samt følelser der fuldstændig sprænger skærmen.
En af de rigtig gode danske film man bare bør se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.