Cookie- og Privatlivspolitik

Jumanji (1995)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jumanji
|

Filmen 'Jumanji' handler om to børn, der opdager et magisk brætspil. Da de begynder at spille de, sætter de en mand fri, som har været fanget i årevis. Samtidig bliver alverdens jungle-dyr sluppet løs, og de begynder hurtigt at skabe kaos omkring sig.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (50 votes)
4.3
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen starter egentlig rimelig godt med en fin intro til Jumanji spillets mystik. Der er flashbackscener, som er med til at sætte scenen og lære os karakterene at kende. Det er næsten episk, og man får lyst til at vide mere om spillets mystik og baggrund. Men så går historien fuldstændig i stå og bliver pludselig utrolig ensformig:

Terningkast -> kaos -> overlevelse.
Terningkast -> kaos -> overlevelse.
Terningkast -> kaos -> overlevelse.
osv. osv.

Attraktionen er med andre ord ikke selve historien, men de mange actionscener og vilde dyr, som slippes løs i byen. Problemet er bare, at CGI-effekterne - som muligvis var flotte og lækre at se på i 1995 - ser temmelige oldnordiske ud her mere end 20 år senere. Dermed falder filmen sammen på både historiefronten og action-/underholdningsfronten. 2½ stjerner.

Nikolaj

Elskede denne film som barn, selvom jeg måtte gemme mig bag puden hver gang Alan blev suget ned i brættet og når de forbandede edderkopper kom frem!

Filmen har flere elementer fra gysere, men uden at det bliver helt uhyggeligt! Den vipper lige på kanten af at være en familiefilm eller voksenfilm! Når det er sagt, så bliver vi revet med ind i et eventyr der både har helte, skurke, sjove dyr og drama. Karakterne udvikler sig smukt igennem filmen når de møder deres personlige rædsler og fobier igennem JUMANJI!

Robin Williams sørger som altid for at bringe smilet frem igen når filmen trænger til lidt humor!

Katja

Jeg har smidt denne film i vores vhs-afspiller rigtig mange gange!

Når man tænker på, at filmen er fra 1995 er deres brug af visual effects virkelig imponerende!

Robin Wiliiams er en unik gave i enhver børnefilm - han forstår virkelig, at levere gode præstationer til publikum i børnehøjde!

Frank

Dårlig

Wayne

En dreng forsvinder ind i et spil, og først mange år senere kommer der atter liv i Jumaji. Animationerne er stadig originale og friske. Klassiker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.