Cookie- og Privatlivspolitik

In the Valley of Elah

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.05.2008
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
In the Valley of Elah
|

I 'In the Valley of Elah' er Mike Deerfield netop hjemvendt fra tjeneste i Irak, da hans forældre modtager et opkald fra militæret om, at deres søn ikke er dukket op på kasernen.

Mikes far, Hank Deerfield (Tommy Lee Jones) er sikker på, at Mike aldrig ville blive væk fra tjeneste, og han er overbevist om, at noget er helt galt.

Med hjælp fra betjenten Emily Sanders (Charlize Theron) forsøger han at finde frem til sandheden bag sønnens forsvinden. Men efterhånden som realiteterne begynder at gå op for Hank, bliver han tvunget til at erkende, at hans søns liv var præget af større hemmeligheder, end han nogensinde havde drømt om.

'In the Valley of Elah' er instrueret af Paul Haggis, der også stod bag Oscar-vinderen 'Crash'.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (81 votes)
4
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... ubetinget en af årets stærkeste og mest tankevækkede film. ()

 • BT

  Filmen er overraskende, tankevækkende med en handling, der ikke skal røbes her, men som dybest set går det ud på at vise os, hvordan krig afstumper mennesker. ()

 • Ekstra Bladet

  Især på grund af Tommy Lee Jones' jætteindsats som Hank borer den sig ned der, hvor det svier. Men den tager sig for god tid, og mere fortælledynamik havde ikke skadet. ()

 • Jyllands-Posten

  Man holder vejret og frygter det værste, mens der intet siges, og intet sker på lærredet. Trods sit grusomme drama en næsten begivenhedsløs historie. ()

 • Politiken

  ... en stærk, seværdig og intens film, ikke mindst i kraft af Tommy Lee Jones’ afmålt blændende spil i hovedrollen... ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Tæt på et perfekte, hvis ikke det er det.
At se en film hvor man sidder tæt op af tv skærmen, jamen det vidner jo om at filmen er tæt på mesterværk og det har den fortjent.

Frank

Dårlig

Wayne

for at finde sandheden om den søn, der aldrig kom tilbage. Og sandheden er langt værre end først antaget.

Christian

Det er en god film, der skildrer lidt en bagside af medaljen for folkene der deltager i krig.

S. Rico

Der sker ikke så meget, men det er heller ikke nødvendigt, når blot skuespillet er i top, og den grundliggende historie gribende.

Centrino

Filmen her er bestemt værd at se, lad os skynde os at understrege det.

Hele filmen er bygget op blandt den kategori som jeg personligt synes er mystisk på den gode måde, det er sådane film som hele tiden får en til at stoppe op og tænke hvad der er sket nu, og man sidder i spænding og afventer filmens næste minut, da det kan afsløre endnu mere.

Filmen følger de dårligesider ved soldaternes liv i Irak som desværre nogengange koster liv, og filmen omhandler så en far som er gammel krigsveteran vis søn er udstationeret i Irak - Tror han, indtil hans søn findes død..... I landet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.