Cookie- og Privatlivspolitik

Inhumans

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
01.09.2017
| |
1 time 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Inhumans
|

Superhelte-tv-serien 'Inhumans' er en ny serie som fortæller historien om Black Bolt og den royale familie. Efter familien af Inhumans bliver splittet af et militærkup, stikker de med nød og næppe af til Hawaii, hvorfra de må redde sig selv og verden. 

De to første afsnit er klippet sammen med ekstra små scener, anderledes klipning og musik så de ikke virker helt ligeså meget som en traditionel TV-serie, men har et mere filmisk flow.

'Inhumans' er baseret på Marvels tegneserie, men det vides ikke endnu, hvor man kan opleve resten af serien udenfor USA.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laurauser/906212

Nogen som ved hvor den bliver vist her i Danmark? Altså fortsættelsen af serien efter IMAX? :)

Anton Berg

Elsker IMAX-formatet og har (op til nu) aldrig haft en dårlig oplevelse med det. Jeg syntes det lød finurligt med muligheden for at se en Marvel serie på denne måde, men var optimistisk.
Det havde også været godt hvis serien (eller de afsnit der blev vist) var gode, for det er serien indtil videre ikke. Tyndt skuespil, budget der skriger at det ikke kan bære effekter på dette niveau og underlige skuespilpræstationer. Lidt skuffet, tror jeg står af serien her og fortsætter med Netflix' Marvel univers

Rasmus/Musen

Jeg var inde for at se denne eksklusive oplevelse i IMAX-biograferne i Cinemaxx/Aarhus.

ENDELIG fik jeg langt om længe prøve oplevelsen af, hvordan det var at få en biografoplevelse med forstærket lyd, som var af topkvalitet og desuden et supergodt billede PÅ selve skærmen.
Den oplevelse i sig var rigtig fed. Jeg anbefaler IMAX- men kun til de film, som i ABSOLUT ville give jeres højre hånd væk for at se(Altså, så specielt er det vel heller ikke igen, :D).

Nå, men til selve oplevelsen af det, som faktisk BLEV vist på skærmen.
Jeg havde ikke nogen forventninger til visningen, så det var bare med at blive overrasket denne gang. Desværre blev jeg bare ikke så "overrasket" som jeg kunne have håbet på.
Det var en god serie dog alligevel. Inhumans er en noget ekstraordinær gruppe af "umenneskelige" arter. De har hver især en speciel kræft, som gør dem unikke over for andre.
Fx. er der karakteren Black Bolt, som stor set ikke engang kan hviske, uden at han vælter en ting omkuld foran sig med sin "supersoniske kraftstemme".
Så er der andre, der har "teleporterende hunde" som kan føre en lige hvorhen man ønsker det på 0,5!
Og så igen nogen med langt hår, der kan piske og tæske de slemme fyre ud(en "Hård" type må man sige).
Tjah, der er mange superevner i universet- og det er hvad jeg GODT kan lide serien for. Sådan lidt en blanding af Star Wars og Guardians og the Galaxy på samme tid(ret underligt egentlig).
Desværre er der bare ikke så meget at sige til selve handlingen, og derfor er jeg ikke så mega opsat på at se serien videre, som andre måske ville være. Bare en ganske ordinær handling som altid om, at det gode skal besejre det onde på godt og ondt(ville jeg næsten have sagt).

En god biografoplevelse med IMAX. Men tænk dig lige lidt om først: Hvor meget betyder denne film virkelig for mig? Vil jeg betale ekstra for denne unikke oplevelse, som jeg måske først kommer til at få igen om flere år?

Men ellers:
God fornøjelse med biografoplevelserne alle sammen!
"See ya later, alligator!"
;-)

Anders

Nogen der ved om det er de 2 første episoder? eller kun en af dem.

Mette Olsen

Hej Anders,
Ifølge Cinemaxxs hjemmeside så er det de første to afsnit, de viser af serien :)
Mvh. Mette / Content Assistant @Kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.