I Walk

Censur 15
22. Oct 2020
90 min
Camera Film
Jeg går
Billede
(© Camera Film)
Billede
(© Camera Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.3 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'I Walk' er en ny dokumentar af og om filmkunstner, sportsjournalist og digter Jørgen Leth, der tidligere har stået bag De fem benspænd og Det erotiske menneske.

'I Walk' tager sit udspring i jordskælvet i Haiti i 2010, der ændrede Jørgen Leths liv radikalt. Hans hjem blev smadret og sidenhen har ulykken påvirket bl.a. hans evne til at gå.

Dokumentar går tæt på den danske legende, og vi følger, hvordan den 83-årige filmmager håndterer alderdommen med en forsat spirende livslyst - der bl.a. fører filmholdet dybt ind i junglen.

'I Walk' er optaget over flere år og skabt i samarbejde med sønnen Asger Leth, og benytter flere af Jørgen Leths egne optagelser med sin mobiltelefon.

Jørgen Leth har selv beskrevet 'I Walk' som sit filmiske testamente, og således går den også tilbage til instruktørens tidlige filmrødder, og har bl.a. nye klip med cykelrytteren Ole Ritter og tennisspilleren Torben Ulrich, som Leth har lavet flere film om, herunder 'Motion Picture' (1970) og 'Den umulige time' (1975). (copyright: kino.dk)

 

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: