Cookie- og Privatlivspolitik

High School Musical 3

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
22.10.2008
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
High School Musical 3: Senior Year
|

Troy og Gabriella er tilbage i 'High School Musical 3'.

Det er tredje år på High School og kæresteparret Troy og Gabriella kæmper med frygten for den kommende adskillelse, når de begge skal på hvert sit universitet.

Sammen med resten af gruppen Wildcats skal de derudover lave en musical, der fortæller om disse nye usikkerheder for fremtiden og om det at være næsten voksen.

'High School Musical 3' følger op på de to kæmpe successer fra 2006 og 2007, er instrueret af Kenny Ortega, og har selvfølgelig stadig teenageidolet Zac Efron i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1131 votes)
4.2
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  ... hvis du tillader dig at se 'High School Musical 3' med et fordomsfrit blik, så garanterer jeg, at du vil danse af glæde. (Henning Høeg) ()

 • Berlingske

  'High School Musical 3: Senior Year' er en sød og glad lille film for børn og (meget) unge. (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  Den er hvinende sød, som en sukkertop med glasur, men accepterer man, at just det er filmens præmis, så kan man måske med god samvittighed sende sine unger af sted i biografen. (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Jyllands-Posten

  Det hele flettes ind i en syntetisk klistret musicalramme, hvis sange man lykkeligvis har glemt, inden de er færdige. (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  At de (børn) vil elske filmen, er der til gengæld ingen grund til at betvivle. Og de vil huske den længe efter, at vi andre har fortrængt den. (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christina

Ikke blændene men okay at se, når man evt bare vil slappe af foran TVet

 Mette Breinholt

film. gode sange der er med i den

Matilde Bredsdorff-Larsen

jeg syntes den er rigtig god, klat bedere end de andre og meget bedere end på dansk.
Den minder lidt om 1eren fordi Gabriella rejser væk, med ellers super god. XD

Christinauser/147811

Den er virkelig kedelig, og der sker virkelig intet nyt i den. Det hele er set før.

Leneuser/486065

Selv om jeg er en dame på 32 år, kan jeg godt lide high school musical. Den er lige til at koble af på en lørdag eftermiddag. Filmen er god, den følger godt de sidste to og man sidder med følelsen af da de til sidst takker af, at det virkelig har betydet noget at lave disse film. Handlingen er hvad man forventer og for mit vedkomne måtte der godt blive lavet en 4'er med de samme hovedpersoner, men så heller ikke flere

MCFLYFREAK

Ja, når man er 18 år er det ikke flertallet af os, der går ind og ser en film som High School Musical. Det var derfor lidt af en joke, at jeg satte mig i biografsædet den dag med en veninde. Men filmen overraskede mig faktisk! Den er ikke blændende fantastisk, og jo man må da grine et par gange, når en dreng og en pige over mere eller mindre over 20 år, bryder ud i en kærlighedssang i en trætop. Men udover disse ting, er det faktisk en helt fin film. Man sidder med et smil på læben under hele filmen, og ender egentligt med at blive glad for at man så High School Musical 3 i biffen. Selvom man er 18 år.

Nicklais

Det er uden tvivl den bedste af dem alle 3!
Sangene er blevet bedre, dansen er blevet bedre, mnuskriptet er blevet bedre!
Den er helt igennem bare bedre på alle punkter!
Håber lidt der kommer en 4 - menb kun hvis den bliver lige så god som denne .. ;)

Celinauser/798421

røv syg film.. det eneste gode er Zac Efron

Keglemis

Jeg synes den bar meget præg af at være nummer tre.. Det virkede meget søgt i forhold til de andre.. Jeg havde ventet noget mere af den, derfor får den kun 3 stjerner..

Anonymuser/0

Som altid har de igen lavet en rigtig god musical-film, selvom den bedste i triologien er den første.. det er klart den bedste af alle tre...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.