Cookie- og Privatlivspolitik

High School Musical

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

I 'High School Musical' tager vi med til skolen, hvor det virkelig svinger! High School Musical er en succesfilm fra Disney Channel, som alle taler om.

På East High School er Troy Bolton og Gabriella Montez et uovertruffent par på scenen, med stemmer, der får andre til at blegne. Den eneste ulempe er bare, at der er ingen, der ved det.

Så da det er tid til udtagelse til skolens prestigefyldte musical, vil de selvfølgelig stille op. Men problemet er, at Troys vigtige basketball-kamp og Gabriellas holdkonkurrence for unge genier løber af stablen på nøjagtigt samme tidspunkt.

Og det bliver ikke nemmere, da deres største konkurrenter, søskendeparret Sharpay og Ryan Evans, bruger beskidte tricks for at stoppe de nye udfordrere!

'High School Musical' gjorde Zac Efron til et kendt navn i Hollywood, og blev hans gennembrud som skuespiller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
5.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen fungerer klart bedst i scenerne med "Isdronningen", der overspiller så teatralsk, at man bare må overgive sig. Det er virklig morsomt - selv om jeg er i tvivl om, hvorvidt det rent faktisk er MENINGEN, at det skal være morsomt.

I den modsatte grøft har vi de mere alvorlige sekvenser, som nok kun fungerer for aldersgrupper under teenagere (tweens). Voksne og større teenagere vil krumme tæer over filmens forsøg på at komme med en politisk korrekt morale samt den lige lovlige sukkersøde historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.