Cookie- og Privatlivspolitik

Happy Ending

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående vemodig stemning. Der er enkelte scener med lettere voldsomt indhold. En person kommer til skade med en saks og den blodig hånd ses. Voksne græder og er vrede, de skælder ud og råber ad hinanden. Det voldsomme er imidlertid ikke udpenslet. Der er desuden et antal scener, hvor voksne ses nøgne eller har sex - uden at det dog er detaljeret beskrevet. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2018
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Happy Ending
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|

Den danske komedie 'Happy Ending' følger Helle, som glæder sig til pensionisttilværelsen med sin mand Peter.

Hun har planlagt det hele, nu skal de endelig rejse og nyde deres otium. Peter er dog ikke helt med på den plan, efter hans sidste arbejdsdag har han nemlig investeret i et vinfirma, og er nu klar til at være importør.

50 års ægteskab går i stykker, og det aldrende par skal nu til at finde sig selv hver for sig. Singlelivet byder på både nye problemer, men også muligheder. Men det store spørgsmål er, er det for sent at drømme og starte forfra, selvom man er over pensionistalderen?

I instruktørstolen sidder Hella Joof, som seneste stod bag den populære danske komedie All Inclusive, og i hovedrollerne ses to danske koryfæer i skikkelse af Birthe Neumann og Kurt Ravn. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (300 votes)
4.6
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens følelsesmæssige hovedvægt ligger hos Helle, en rolle der er som skabt til Birthe Neumann." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... Hella Joof og manuskriptforfatter Mette Heeno er i det hele taget både præcise og sjove i deres dissekering af to modne menneskers livsomvæltning." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "... man er som tilskuer konstant mindst ti minutter foran filmens handlingsforløb, bortset fra at man næppe tør tro på, at det er så forudsigeligt, som det gang på gang viser sig at være." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Birthe Neumann og Kurt Ravn er forventeligt gode i de to hovedroller, men det er især i birollerne, at der leveres ekstraordinære sympatiske præstationer. " (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "De nye gamle, som nægter at blive gamle og synes, enhver alder er ingen alder, er et godt emne, som behandles kyndigt og lidt tamt i 'Happy Ending'." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Da først de satiriske klicheer er brugt og lagt væk, ser filmen sig omkring med åbne øjne. Den genkender os, og vi værdsætter det." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Louise

Hylende morsom og godt skuespil. Den skal ses igen :)

maj-br

Er vild med Hella Joof, synes altid hun rammer og er samtidig sjov.
Det gjorde hun også i denne film om end den var lettere deprimerende, det var ikke hyldende morsomt det forfald der sker i livet, men nok meget virkeligt.
dygtige skuespiller, Birthe Neumann er så dygtig :-)

Cecilia

Der er sjove øjeblikke, men det er ikke en komedie - mere en form for "indblik" i deres liv. Det er ikke sådan, at de med det samme rejser ud for at nyde pensionisttilværelsen, hvilket ellers også kunne have været sjovt. Den bliver lidt kedelig, fordi det en form for "hverdag", man ser. Jeg troede ikke, "HAPPY ENDING" var = kedelig hverdag.

Noget af musikken virker desuden malplaceret.

De medvirkende spiller generelt godt i filmen, og det er derfor synd, der ikke er mere handling i den.

Marie Kristine

Dejlig feel good film, skønne personer og en bekræftende historie om livet i en sen alder. Kan varmt anbefales

Signe marie

Kedelig

Marianneuser/636847

Så fin og sjov

Marianneuser/636847

Vi havde en hyggelig eftermiddag med mange gode grin

Leneuser/486514

Instruktøren formår igen på en finurlig måde at skildre noget alvorligt og lettere sørgeligt på en humoristisk måde omend fortællingen er en anelse tynd og relativ ensidig. Birthe Neumann spiller fantastisk hele vejen igennem og der er noget at grine af mens filmen ruller, men også at tænke over, når man er på vej hjem.

Niels

En virkelig herlig film med hjertet på rette sted. Kan varmt anbefales!

jeanette

Ja når det bliver får kedeligt at kigge på den samme person.... :) smuk film ♤♡◇

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.