Cookie- og Privatlivspolitik

Happy Death Day 2U

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Happy Death Day 2U
|

Gyserfilmen 'Happy Death Day 2U' er en opfølger til den populære horror-komedie Happy Death Day, der gik nr. 1 på biografhitlisten i USA.

Plottet er endnu ukendt, men den forventes at gå videre med den første films koncept, hvor pigen Tree måtte gennemleve sin egen død om og om igen, indtil hun finder sin morder. 

Filmen blandede Scream med et Groundhog Day time loop-scenario, og i samme stil som andre efterfølgere, fx Back to the Future Part II, vil den nye film starte udmiddelbart efter den første.

Hovedrollerne og instruktør fra 'Happy Death Day' vil vende tilbage.

'Happy Death Day 2U' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
5.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen starter med at vi følger en ny person, der vågner op en morgen, og så senere selvfølgelig dør, hvorefter han vågner op igen. Åh nej, det ligner en 2’er, hvor opskriften fra den første film mere eller mindre gentages – bare med en anden person.

Men så efter 25 minutter sker der noget, og filmen går i en helt anden og uventet drejning. Herligt. Dvs. lige indtil den igen skifter spor. Der veksles mellem sci-fi, gyser, fjollet komedie, banal mor/datter drama, heistfilm- og så igen gyserkomedie. Noget af det er glimrende, men meget er også enten totalt langt ud, eller banalt kedeligt. 3 små stjerner.

MarkusStepH

Den første film var rigtig populær

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.