Cookie- og Privatlivspolitik

Happiest Season

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Happiest Season
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Den romantiske komedie 'Happiest Season' handler om ung kvinde, som planlægger at fri til sin kæreste ved hendes families julefest. 

Problemet opstår, da kvinden finder ud af, at hendes kæreste endnu ikke er kommet ud af skabet overfor sin konservative familie.

Filmen er skrevet og instrueret af Clea DuVall, som tidligere bl.a. har spillet med i Operation Argo.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (80 votes)
5.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Romantisk komedie med Kristen Stewart og Mackenzie Davis som et lesbisk par, hvor den ene (Mackenzie Davis) endnu ikke er sprunget ud overfor sine forældre. Det giver selvfølgelig en del problemer, da de skal holde jul sammen for første gang hos hendes konservative forældre.

Det virker næsten anakronistisk med sådan et plot i 2020, hvor nærmest halvdelen af alle de medvirkende i film og serier er enten LBGTQ eller tilhører en etnisk minoritet. Ikke desto mindre skal vi altså købe, at den voksne Harper (Mackenzie Davis) er bange for at fortælle sine forældre om sin store hemmelighed.

Kan man se bort fra filmens forudsigelige store drama til sidst, så får man faktisk en ganske sjov og god komedie. Kristen Stewart og Mackenzie Davis er begge aldeles glimrende. Og der er masser af andre gode præstationer i birollerne – bl.a. Dan Levy som herlig sjov sidekick, Aubrey Plaza som ekskæreste, og Victor Garber som den konservative far.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.