Cookie- og Privatlivspolitik

Hannibal

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.03.2001
| | |
Hannibal
|

7 år er gået siden Dr. Hannibal Lector undslap fra det totalt sikrede fængselshospital for sindsyge kriminelle og 7 år er gået siden FBI Special Agent Clarice Starling interviewede ham i fængslet. Dr. Lector er stadig i fuld vigør og har ikke mistet sin ”smag for verden, livet og mennesket”. Men Starling har aldrig glemt sit møde med den mildest talt specielle Dr. Lector; den metalliske lyd af hans den gang sjældent brugte stemme optræder stadig i hendes drømme.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

Wayne

Så var denne egentlig mest klam. Meget atypisk Ridley Scot at være toer på en film. Man havde forventet meget mere. Scenerne med grisene, og hjernespisning mangler klasse og uhygge, og er bare ulækre. Se hellere Den Røde Drage, som er langt bedre.

S. Rico

Nogle vil synes Ridley Scott går for vidt med at udpensle rædslerne og kannibalismen i denne herlige fortsættelse af Silence of the lambs. Jeg elsker det. Scenen hvor Ray Liotta spiser sin egen hjernehinde er verdensklasse. Og Julianne Moore er en fin erstatning af Jodie Foster, selv om ingen nogensinde vil kunne matche Fosters version af Clarise.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.