Cookie- og Privatlivspolitik

Hancock

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
16.07.2008
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hancock
|

Fimen 'Hancock' er en actionkomedie, der følger en afdanket og fordrukken superhelt (Will Smith).

Med store kræfter følger et stort ansvar! Det er der tilsyneladende bare ingen, der har fortalt Hancock. Han har alle kræfterne, men han har ikke særlig godt styr på dem.

Som regel ødelægger han mere, end han redder, når han kaster sig ud i sine heltegerninger – fordi han ikke ser sig for, fordi han har tømmermænd, eller simpelthen fordi han er ligeglad.

Alt det vil PR-manden Ray Embrey (Jason Bateman) lave om på, efter Hancock redder ham. Han sætter sig for at skabe et ordentligt helteimage til Hancock, der modstræbende går med til at prøve Rays metoder, mest fordi han i det skjulte føler en mærkelig tiltrækning over for hans kone, Mary (Charlize Theron).

Det vil være synd at sige, at følelserne er gengældt, men til alles overraskelse (ikke mindst Hancocks) begynder PR-indsatsen at virke – eller også er Hancock bare ved at lære at opføre sig som en superhelt.

Peter Berg giver i 'Hancock' et noget anderledes portræt af en superhelt, end vi er vant til.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3658 votes)
4.3
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Smith viser på ingen måde samme styrke som i 'I Am Legend'. 'Hancock' er blevet en halvgod film, der intet 'super' er over. Bare noget menneskeligt fejlbarligt (Ann Lind Andersen). ()

 • Ekstra Bladet

  'Hancock' er [...] ikke helt den toptunede actionkomedie, der ellers er lagt op til. Heldigvis kan mindre også gøre det (Peter Albrechtsen). ()

 • Jyllands-Posten

  En både fabulerende og fascinerende film – på alle niveauer. Medrivende satser den på eventyrlysten i alle aldre og appellerer samtidig diskret til eftertanken (Johs H. Christiansen). ()

 • Politiken

  Pølsesnak og superpjat? Ja, bestemt. Men [...] fortalt så energisk og generøst - også med actionscenernes production value - og med Smith, Bateman og Theron i så stensikker form, at det hele er en ædlere sag værdig (Søren Vinterberg). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Det er sjovt, at se et lidt anderledes billede på en superhelt... Det er faktisk lidt forfriskende! Jeg synes ideen om den fordrukne bums med superkræfter er rigtig god, men filmen taber meget på et lidt underligt plot. Rollen som Hancock er heller ikke en jeg nok ville tildele Will Smith, men han gør det ok.

Der er øjeblikke i filmen hvor man trækker på smilebåndet. Det giver filmen en smule charme. Det er okay film, som man sagtens kan hygge sig med en dag hvor man ikke vil tænke for meget til en film.

Maria Holmen

Var egentlig ikke skuffet, men mesterværk er det ikke. Syntes den var anderledes og det er nok det der arbejder bedst for den. Så 3 stjerner herfra til en alt i alt underholdende film, som jeg nok ikke kommer til at slide helt op på dvd :-)

Frank

Dårlig film

Lars Michael

det skuffer mig meget at se Will Smith i sådan en rolle, det er meget trist at se de store stjerner spiller sådan noget lort.folk siger det her er en top film,hvor spørg jeg om, er det fordi will smith er med.

Jeff

Ultimately very disappointing.

Wayne

På superhelte genren. Sjov visse steder, men hænger ikke sammen og slutningen er ringe.

Marlon Campbell

filmen har det hele. og humeren er sjovt.
en film man bare skal se!

Marlon Campbell

filmen har det hele. og humeren er sjovt.
en film man bare skal se!

Jeppe Emiel ;)

Kan bare ikke hade nogen af hans film !
Love it!

mikkel knudsen

super god film og godt med
underholdende i filmen Will smith er en rigtig god
skuespiller....men det er nogen fede kampe der er med
i filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.