Cookie- og Privatlivspolitik

Han er bare ikke vild med dig

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
06.02.2009
| |
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
He's Just Not That Into You
|

'Han er bare ikke vild med dig' er en stjernespækket komedie baseret på den populære bestseller 'He's Just Not That Into You' af Greg Behrendt og Liz Tuccillo. 

Historien følger en gruppe mennesker i 20’erne og 30’erne, som kender hinanden på kryds og tværs, og som følger hinandens op- og nedture i kærlighedslivet – fra overfladisk dating og tilfældige kys til livet som ægtepar på godt og ondt.

Fælles for dem alle er, at de prøver at tyde tegnene fra det modsatte køn, og håber på at være undtagelsen fra reglen, som ellers er reglen uden undtagelser, som fx "Hvis han ikke ringer til dig, så er svaret nok: Han er bare ikke vild med dig". 

Den romantiske komedie har bl.a. Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson, Drew Barrymore og Ben Affleck på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1299 votes)
4
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en velskrevet, velspillet og dejligt frisk komedie, der forener Hollywood-romantik med newyorkernes skarpslebne realitetssans". (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Den er sjov, velskrevet, både piger og drenge har fejl, og så er den stopfyldt med veloplagte stjerner: Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymore og Jennifer Aniston". (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Når man ser en film som 'Han er bare ikke vild med dig', undrer man sig over, at det nogensinde er lykkedes mennesket at lande på månen." (Kirstine Krefeld) ()

 • Politiken

  "En bagatel af en spillefilm, hvor man for en gangs skyld må konstatere, at hvis man bare har lyst til at slappe af med strømpefødder i tv-sofaen, ja, så må man i skoene og en tur i biografen". (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jenny

Mega sød film, med en PERFEKT slutning.. :D

Thor

Syntes faktisk det er en okay film, man kan godt se den flere gange.

Nicoline

Det er en rigtig sød tøsefilm som virkelig kan få os piger til at tænke og måske lære noget af (?) Ginnifer Goodwin gør det godt i sin hovedrolle som den søde og lidt forvirrede Gigi. Justin Long, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Drew Barrymore og alle de andre talentfulde skuespillere i denne film gør det også godt og bidrager hver især med noget humoristisk og betydningsfuldt til filmen.
Jeg har også læst den geniale bog af Greg Behrendt og Liz Tuccillo (LOVE IT), og efter jeg har læst den samt set filmen er jeg da blevet lidt klogere på det modsatte køn (synes jeg ihvertfald selv), så tak for det :D

 Mette Breinholt

rigtig en super tøzer film:)

Sanne

Jeg var helt solgt første gang jeg så den... top sjov og genkendelig.
Anden gang synes jeg dog knap så godt om den

Nico

Mega kedelig :/

Sarabiuser/10288

Underholdende og sjov film.

Tineuser/882334

Ja min veninde og jeg blev da underholdt, og kunne da godt genkende os selv flere steder..... skræmmende ;o))

Astriduser/312469

sjov og sød

Janneuser/572496

En generalt okay tøssetur´s film... Havde nok for store forventninger til den... men tommeltop op..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.