Cookie- og Privatlivspolitik

Hairspray

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
09.11.2007
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hairspray
|

Hairsprays Tracy Turnblad er en stor pige med et stort hår og et endnu større hjerte. Tracy elsker at danse, og hun har kun en eneste drøm: at komme med i Baltimores smarte danseprogram, ”The Corny Collins Show”, på TV.

Men det eneste knap så lille problem er, at Tracy er alt for stor – hvilket hendes overbeskyttende mor, Edna, flittigt gør hende opmærksom på. Men Tracy nægter at lade sin størrelse komme i vejen – for hun er født til at danse! Tracys far, Wilbur, bakker hende derimod helt og holdent op.

Mirakuløst lykkes det Tracy at tiltrække sig Corny Collins opmærksomhed, da han ser hende folde sig ud på dansegulvet. Han tilbyder hende med det samme en plads i sit show, og hun bliver straks den nye stjerne – til stor irritation for showets regerende prinsesse, Amber Von Tussle, og dennes skrupelløse mor, Velma.

Det er dog ikke kun publikum, der er vilde med Tracy. Ambers kæreste, Link Larkin, er også faldet for Tracys smittende charme. Så snart slår det gnister mellem Tracy og Amber i kampen om titlen ”Miss Teenage Hairspray”.

Det går dog snart op for Tracy, at der er andet i verden end cool dansetrin og smarte frisurer. Tracys bedste skoleveninde, Penny Pingleton, er kommet i problemer, da hun er begyndt at se lidt til den farvede fyr, Seaweed, hvilket absolut ikke er velset på skolen.

Tracy beslutter derfor at sætte danseskoene på hylden for en stund og arrangerer en demonstration for race-integration med det resultat, at hun efterfølgende må gå under jorden for ikke at blive fængslet.

Spørgsmålet er nu, om Tracys held er sluppet op, og hun går glip af danse-finalen mod Amber - og dermed titlen som ”Miss Hairspray”? Eller om hun endnu en gang vil kunne synge og danse sig ud af problemerne…

Musicalen 'Hairspray' bygger på John Waters kultklassiker af samme navn

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pelle

En helt igennem fantastisk film - den er virkelig sjov! elsker mængden af hårspray de bruger

Emil Dencher

Normalt er jeg ikke den store fan af musicals, men Travolta som overvægtig mor og sjove skuespilspræstationer, så kan man kun blive glad i låget!
Værd at se for især musical-elskere

S. Rico

Jeg elsker Travolta, og jeg troede at jeg ville elske filmen ud fra beskrivelsen. Men den bliver bare en anelse for kedelig og politisk korrekt..

Malene Waage

Det fungerer for mig, og den er god til at minde én om, at man sgu ikke skal tage alting for seriøst.

M

Wayne

Og grineren at se Travolta i rollen som overvægtig husmor. Mustsee for musical elskere.

Kamilla .

Jeg sys den var dårlig , syntes de sang for meget men det er joogså en musical .
Men syntes bare ik den var god .

lkælkæluser/14364

Jeg synes denne film har været en god og sjov film, fordi den bringer det gode frem i en, især da det er John Travolta der spiller mor, og det er så sjovt på en ironisk og komisk måde da vi alle ved at John Travolta er en mand.

Jeg giver filmen 4 stjerner, da den ikke lever op til mine forventninger som den perfekte film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.