Cookie- og Privatlivspolitik

Hacker

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en spændingspræget grundstemning og indeholder en række scener med børn i dramatiske situationer i en genkendelig virkelighed. I en længere sekvens bliver et barn holdt som fange af autoritære personer, der mod hans vilje udsætter ham for forsøg med en maskine, der potentielt kan føre til sindssyge. I flere situationer ses et barn, der er angst eller som mister bevidstheden. Da filmens hovedfigurer imidlertid er stærke og handlekraftige, og da filmen kun i enkelte tilfælde viser personer komme til skade, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
28.03.2019
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hacker
|
Versioner: se alle
2D, 2D - med danske undertekster, Babybio, Seniorbio
|

Familiefilmen 'Hacker' følger den 13-årige usædvanligt gode hacker Benjamin, hvis mor forsvandt da han var 7 år gammel, og som aldrig har kendt sin far.

Da nogle nye overvågningsbilleder kunne tyde på, at Benjamins mor stadig er i live, indleder han sin egen eftersøgning i samarbejde med veninden Savannah ved hjælp af moderne teknologi.

Det bliver starten på en nervepirrende omgang katten-efter-musen med Forsvaret Efterretningstjeneste. Og det viser sig, at alt ikke er, som det ser ud til at være...

I hovedrollen ses Rumle Kærså, der tidligere har deltaget i Voice Junior på TV2, mens Savannah spilles af Josephine Chavarria Højbjerg, som er kendt fra titlenrollen i 'Tinkas Juleventyr' fra 2017.

'Hacker' er instrueret af Poul Berg, der tidligere har været medforfatter på populære serier som 'Herrens Veje' og julekalenderen 'Tidsrejsen', og filmen går i fodspor på andre danske, actionfyldte familiefilm som for eksempel Klatretøsen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (182 votes)
4.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Udgangspunktet er egentlig godt nok, og tempoet skal nok holde selv de mest teenage-ramte blandt publikum vågne. Men det er synd, at der mangler så meget karakteropbygning." (Sarah Iben Almbjerg)

 • BT

  "... i afdelingen for uforpligtende spænding er 'Hacker' slet ikke så tosset." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Lyspunkterne i 'Hacker' er heldigvis de to unge skuespillere i front, som kæmper bravt med det spinkle udgangspunkt, de har fået serveret." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Historien om Benjamin er beskrevet som en dansk familiefilm. Og der er da også hemmelige agenter, bilræs, eksplosioner og teenagedrama, så voksne og børn kan mødes på midten. Men spørgsmålet er, om midten er et sted, hvor alle kommer til at kede sig lidt." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Filmen drøner derudad. Hver eneste gang, du tror, du ved, hvad der sker, vender historien 180 grader, og der bliver ikke givet mange muligheder for at slappe af. Det er effektivt, og det er fedt." (Emil Rohtstein Christensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MR

Mest af alt en familiefilm, selvom den nu var meget hyggelig at se. Særligt fordi, at jeg selv arbejder med IT support og drift i egen virksomhed Zwable - https://www.zwable.com/da/

Programmering og "hacking" har derfor altid været en del af mig og min opvækst.

Dbh.
MR.

Sørenuser/510647

Mine 2 drenge på 8 var helt vilde med den. Og det var jeg også. Meget underholdende film.

maria

Det var god film sød film

Sascha

jeg var inde og se filmen med 2 dejlige veninder i dag og var vild med den . jeg syntes hacker er avesome film fordi den er spændnede og det er fedt med de twists der er … er oz vild med histoien og syntes især at de to hovedroller gør det vikkelig godt

Lindhardt

Spændende film med to dygtige hovedroller.

Svetlanauser/757075

Filmen er rigtig for børn, specielt for drenge. Den er spændende og sjov

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.