Cookie- og Privatlivspolitik

Get Him to the Greek

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Get Him to the Greek
|
I 'Get Him to the Greek' har Aaron Greenberg måske overdrevet en smule for at få drømmejobbet som praktikant på et pladeselskab, og inden længe står han foran sin korte karrieres største udfordring.

Aarons første opgave er meget enkel: Flyv til London og eskorter den britiske rockgud Aldous Snow til L.A.’s Greek Theatre, hvor han skal begynde sin 100 millioner dollar dyre comeback-tourné.

Den kvindeglade Aldous er dog træt af sit liv som superstjerne, og han forsøger i stedet at finde meningen med livet.

Aldous Snow optrådte også i 'Forgetting Sarah Marshall', og i 'Get Him to the Greek' genforener samme instruktør Jonah Hill og Russell Brand.

Filmen er ikke planlagt til premiere i biografer tilknyttet kino.dk.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

rock'n roll. Russel Brand er overbevisende som rockstjerne - men komedien er lidt, so so. Masser af tilløb, men den bliver aldrig rigtig sjov.

Louise

Jeg er ikke vred. jeg er skuffet. var på ferie i berlin i sommers og sidder i den der fede bio i Sony-center og ser så trailer til den her film. Og så tænker jeg DEN SKAL JEG BARE SE. Der er ingen tvivl.....
Men jo, fordi den kommer ikke i biograferne herhjemme.... Hvad er det da for noget fiiiiiiiis. Altså den kan umulig være for stødende eller på anden måde for "meget".

Øøøøøøøvvvv. Gider ikke vente til den kommer på DVD. Der er nu noget over film man ser i biografen...... Hmmmm.

Nanna

Seriøst, kommer den ikke i biografen herhjemme????

Nel

Så 'Get Him to the Greek' i London for et par uger siden. Og jeg kan uden tvivl sige, at jeg tror sjældent jeg har grinet så meget, som jeg gjorde under filmen. Den er fantastisk. Russel Brand er fantastisk.
P Diddy er fantastisk. Alle er fantastiske. Alt er skønt! Her knap 4 uger siden vi (kæreste og jeg) så den, der render vi stadig rundt og citerer fra filmen. Bestemt seværdig!! Og yes 'stroke the furry wall'

Anonymuser/0

Men altså, det er ret trættende at skulle vente så længe på filmen... Den 2. september?... Seriøst? Den har kørt i USA siden den 4. Juni ... Det er det samme med Nightmare on Elm Street og tons af andre film... Ta' nu at stramme op, DK!!!!!

Mirob

Er lige kommet hjem fra New York, hvor jeg så filmen - kan kun give den mine bedste anbefalinger med på vejen! Filmen er ekstremt sjov! Hvis du har brug for et godt grin, så se filmen. Hvis du vil høre noget fed musik, så se den. Hvis du vil P Diddy i en genial rolle som sindssyg chef, så se den! Den eneste grund til, at du ikke bør se filmen, er, hvis du ikke bryder dig om at trille rundt på gulvet i latterkramper.
"Stroke the fury wall!!!"

Anonymuser/0

Forgetting Sarah Marshall var genial, så glæder mig helt sikkert til den her spin-off. Supersjove skuespillere, og traileren ser lovende ud. Can't wait:)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.