/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Gemini Man

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt og til tider alvorlig stemning. Der er mange og langvarige kampscener med næver og spark, knive, forskellige skydevåben og granater. I en længere sekvens bruges en motorcykel som et kraftfuldt våben. En raket sprænger en bil luften. I flere tilfælde ses mennesker blive dræbt. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet blodigt, og da de centrale figurer er sejrrige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
10.10.2019
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gemini Man
|
Versioner: se alle
3D, 3D+ HFR, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio 2D
|

Science fiction-filmen ’Gemini Man’ handler om en af verdens dygtigste lejemordere, nemlig den skarpskydende Henry Brogen.

Efter et langt liv i den brutale branche er samvittighedskvaler begyndt at indfinde sig hos ham. Han har derfor planer om at pensionere sig til fred og ro.

Men hans planer om at nyde sit otium bliver imidlertid snart spoleret, da nogle skumle typer vil ham til livs – de har derfor sendt den bedste mand på markedet efter Brogen.

Det viser sig at være en blot 23-årig udgave af den 51-årige Brogan. Han ender således med at stå ansigt til ansigt med sit yngre jeg i en kamp for overlevelse.

Rollelisten byder bl.a. på Will Smith i dobbeltrollen som både den ældre og ygre udgave af sig selv – sidstnævnte skabt med imponerende computer-effekter. 

Filmens instruktør Ang Lee står tidligere bag bl.a. Life of Pi. 'Gemini Man' er desuden den første danske film, der vises i HFR 3D+ med 60 frames pr. sekund. Se mere om det her. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (54 votes)
4
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "'Gemini Man' er et glimrende eksempel på, at tekniske landvindinger ikke i sig selv gør en god film." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Will Smith har mange kvaliteter, men han formår ikke at formidle en klons potentielle emotionelle dybde gennem lag på lag af kunstigt forynget hud – og manuskriptet giver hverken ham eller bravt kæmpende folk som Clive Owen og Mary Elizabeth Winstead andet end tynde replikker, der alene skal bringe plottet fremad." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "... dialogerne piller kun i overfladen, så trods det dybere potentiale i denne type selvkonfrontation og behændig indsats også af ('Miami Vice'-)fotografen Dion Beebe ender 'Gemini Man' på midterhylden for veldrejet og hurtigt glemt ramasjang." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henning

Super god film. Så den i bio idag.

Thomas

Nu har jeg ikke set den - Men synes ikke den ser særligt appetitlig ud... Venter med at beslutte mig til jeg ser hvad folk siger til den.

bambiexplorer

... delagtiggøre os i dine tanker :)

sødeuser/241213

Rigtig god film kan anbefales

peter

Tror bare jeg springer den over efter jeg har set anmeldelse af den ved Chris Stuckmann, der kalder filmens manuskript årets værste og forklarede at de 3 der har været med til at lave historien aldrig har lavet sådan en genre før og de alle 3 laver vidt forskellige genre normalt, hvorfor har man ikke ansat 1 person i stedet for 3 det giver jo ingen mening, også gerne 1 der har haft succes før med action film.

Henrik Plauborg

En superflot film som jeg er sikker på bliver en klassiker.
Jeg glæder mig super meget til at se den i biografen i Herning.Vil helt sikkert købe den på dvd når den udkommer.

bambiexplorer

... næste fredags EuroLottotal, nu du er i gang med at spå ;)

Jokezuser/426720

Dem er jeg skam i besiddelse af, men beholder dem sgu for mig selv. Er ikke så interesseret i at dele præmien ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.