Vind biografbilletter hver uge

Fremad

Tilladt for alle
Filmen veksler mellem en let tristhed og en actionfyldt stemning med en humoristisk undertone. Der er situationer, hvor to centrale figurer savner et nært familiemedlem og mange scener, hvor figurerne udsættes for farer, ildspyende og truende væsener og hæsblæsende forfølgelser. Imidlertid udspiller handlingen sig i et animeret og eventyrligt univers. De centrale figurer ses udvikle en varm relation og bliver modige og handlekraftige sammen. Farerne forløses hurtigt og positivt, og ingen karakterer ses komme alvorligt til skade. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
05.03.2020
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Onward
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale, 2D IMAX - eng. tale, Babybio - dansk tale
|
Billetter
Fremad plakat

Animationsfilmen 'Fremad' handler om to teenage alfe-brødre, der drager ud på et magisk eventyr i selskab med halvdelen af deres far.

Ian og Barley bor sammen med deres mor i en forstad, hvor beskidte enhjørninger roder gennem nabolagets skraldespande, og verdens myter og magi forlængst er gået i glemmebogen.

Da brødrene får en ældgammel stav og en trylleformular af deres afdøde far på Ians 16 års fødselsdag, får drengene en unik mulighed for at tilbringe 24 timer i selskab med faren.

Men forsøget på at bringe ham tilbage går galt halvvejs igennem, og kun farens ben bliver tryllet frem. Brødrene tager nu deres fars ben med på en begivenhedsrig rejse i jagten på en magisk krystal, der som det eneste kan bringe resten af ham tilbage inden tidsfristen udløber.

'Fremad' er den næste film i rækken af originale fortællinger fra Pixar, som bl.a. også tæller ny-klassikere som Inderst inde, Coco og Op.

Chris Pratt og Tom Holland står bag de engelske stemmer til animationsfilmen. De to har begge betydelige roller i Marvels superhelteunivers som hhv. Star-Lord og Spider-Man i film som Guardians of the Galaxy og Spider-Man: Homecoming. (copyright: kino.dk)

Filmen vises både med dansk og engelsk tale.

Skal du se Fremad?
(94 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Endelig en original film, fra Disney.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.