Cookie- og Privatlivspolitik

Freaky

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående gyseragtig stemning med en humoristisk undertone. Der er talrige uhyggelige scener hvor nervepirrende venten efterfølges af chokeffekter og blodig, udpenslet vold. I detaljer ses en lang række drabsmåder. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
12.11.2020
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Freaky
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Gyser-komedien 'Freaky' handler om teenageren Millie, der er lidt af en outsider på sin high school. Det hele ændrer sig dog drastisk på en yderst dramatisk aften.

En brutal seriemorder er nemlig på spil i byen. Flere teenagere bliver således fundet myrdet, hvorfor skrækken naturligvis breder sig på skolen. Morderen vælger da også snart at slå til her, da Millie en aften er helt alene.

Morderen jagter således den 17-årige pige med en okkult kniv i hånden, der på mystisk vis gør, at han og Millie bytter kroppe. Pludselig vågner hun altså op i morderens store krop - og er nu jaget vildt af politiet.

Den ellers store og brutale seriemorder har på samme kropsbyttende vis indtaget teenagerens krop, og nu starter et kapløb mod tiden, inden ombytningen bliver permanent.

'Freaky' er ikke den første film, der byder på kropsbytninger. Det sker bl.a. også i komedien Freaky Friday, hvor en mor og datter skifter krop.

Filmen er desuden både skrevet og instrueret af manden bag Happy Death Day og Happy Death Day 2U, mens den er produceret af Blumhouse Productions, der har film som Get Out, The Purge og Halloween på CV’et. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (48 votes)
4.6
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Vaughns fnisende drog og Newtons hadske teenager er på hver sin måde sublime, fordi de splitter forestillingen om, at vi altid kan se på mennesker, hvordan de er, fuldstændig ad." (Casper Hindse)

 • Filmland P1

  "Det er vildt nok med de livagtige grufulde mordscener, som utvivlsomt vil få et teenagepublikum til at hvine af frydefuld væmmelse, men 'Freaky' er altså for tyndt sluppet." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "Ideen er næsten hitchcocksk i sin enkelhed og potentiale til spænding og god forvekslingskomik. Men 'Freaky' bliver aldrig uhyggelig og slet ikke sjov." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "... 'Freaky' forkludrer og overkomplicerer, hvad der burde have været en simpelt underholdende gyserkomedie." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heine

Godt koncept og godt eksekveret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.