Cookie- og Privatlivspolitik

Flatliners (1990)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Flatliners
|

I filmen 'Flatliners' (Leg med døden) spiller Keifer Sutherland den unge lægestuderende Nelson, der har en brændende interesse for hvad der venter os efter døden.

Hvis han skal følge statistikken, er der mindst 50 år til, han opdager det. Det syntes han er for lang tid...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tukan

Denne film var en af de film min søster var meget fascineret af. En meget god film, efter som den er instrueret af den samme mand der instruerede Batman og Robin :)

S. Rico

Ok, vi ved det alle godt. På film gør folk de tåbeligste ting. Som når unge teenagere i en gyser går alene ind i et mørkt hus til en seriemorder, eller der tages en mistænkelig blaffer op i bilen osv. Som regel kan man dog se igennem fingre med det, da det kan undskyldes med tankeløshed, naivitet eller ligende.

Men i Flatliners har vi at gøre med intelligente lægestuderende, som udmærket kender faren ved de de gør. Og alligevel gentager de den samme fejl igen og igen. Først eksperimenterer Kiefer Sutherland med døden, og selv om det - naturligvis - var lige ved at gå galt, så skal den næste lægestuderende også lige prøve. Og selv om det også nær var gået helt galt, så skal den næste også lige prøve. Og sådan fortsætter det. Det er både forudsigeligt og dybt utroværdigt.

Hvad filmen mangler i realisme har den til gengæld i dygtige skuespillere. Det er ganske underholdende at se Julie Roberts, Kiefer Sutherland, Kevin Bacon og William Baldwin som ganske unge. Skuespillet trækker filmen op på et lille 3-tal.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.