Cookie- og Privatlivspolitik

Fifty Shades - I mørket

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en anspændt grundstemning. Den skrider for det meste roligt frem, og meget af handlingen foregår i dialogen. Filmens gennemgående tema er imidlertid sex – heraf en del sadomasochisme. Der er adskillige længerevarende sexscener, hvoraf nogle indeholder brug af redskaber som f.eks. vaginalkugler og håndjern. Selv om scenerne ikke er visuelt detaljerede, er det tydeligt hvilke seksuelle aktiviteter, der beskrives. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke grænseoverskridende på de yngste i aldersgruppen 11-15år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
09.02.2017
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fifty Shades Darker
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Den erotiske efterfølger ’Fifty Shades - I mørket’ begynder umiddelbart efter Fifty Shades of Greys afslutning.

Mangemillionæren Christian Grey har besluttet sig for at få Anastasia tilbage. Det lykkes, men denne gang er det hende, der bestemmer reglerne.

Langsomt får Anastasia genopbygget en forsigtig tillid til Christian, og håbet om en fremtid sammen vokser. Men da Greys fortid melder sig på banen, i form af hans mentor og en gammel elsker, trues deres forhold på ny.

Hvor det farlige i den første film foregik i det røde soveværelse, er fokus nu på trusler udefra. Kim Basinger, der selv fik sit gennembrud i den ligeledes erotiske film 9½ Weeks, spiller Christans ældre læremester.

’Fifty Shades - I mørket’ er baseret på den anden bog i E.L. James’ bestseller-trilogi, og hendes mand, Niall Leonard, har skrevet manuskriptet. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2535 votes)
4.5
1

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... nu er det jo en film om sex, så meget er reddet, hvis sexscenerne er gode. Det er de bare ikke." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Ekstra Bladet

  "... Anastasia fremstår stadig som et spejlblankt postulat ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det er påfaldende, at den hele film er uden atmosfære og personerne rene klichéer." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... hvad der i et eller andet omfang startede som en alternativ feministisk erotisk fantasi om underkastelsens frisættende potentiale, er nu endt med en god gammeldags guldroman i lettere afklædt udgave." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andreas

Længe leve kærestens dårlige smag i film. Jeg kan nu få lov til at gå ud af 2017 med en konkret viden, om hvilken film der var årets værste. Aldrig har jeg set en så mærkeligt sammensat spillefilm, der trods sin store vægt på sex ser så usexet ud. Skuespillet er sygt tørt, ting sker fordi de kan ske, og ikke fordi de har nogle decideret tankevækkende konsekvenser på den overordnede handling. Jeg er flad af grin over den positive omtalelse, for det her er rent lort.
Beklager min tiradelse, men kæft hvor hader jeg den og den spildte tid, der blev brugt på den

Mia

Endnu en gang: Elsker!! Kæmpe fan!!

Dan

Så der er håb for den sidste i trilogien.

Jannieuser/349161

Og den var god, men slet ikke så god som 1´eren. Denne er mere som en kærligheds historie om et par med lidt udfordringer. 1´eren var mere spændende og interessant.

maj-br

Fin film, gode smukke skuespiller.
Lidt vovet uden nærmest overhovedet at vise hud.
Elegant.

Anneuser/296241

som viser at et skadet menneske, kan åbne op, hvis de bliver mødt af de helt rigtige mennesker for dem.

Rikkemb

Synes den følger godt efter den første, venter spændt på hvordan nr 3 bliver i rækken, efter den lille trailer man fik til sidst i filmen efter underteksterne..

Justyna Anna

Da jeg så 1'eren var jeg ikke imponeret. Da jeg skulle se denne film, havde jeg ikke store forventninger. Men jeg blev positivt overrasket.

Denne film har mere fokus på hovedpersonernes kærlighed for hinanden. Det er ikke bare sex-sex-sex. Jeg må indrømme at i de søde scener, sad jeg med følelserne ude på tøjet.

Metteuser/593014

Sådan langt bedre end den første efter min mening

Louiseuser/933150

Kan klart anbefales. Syntes at den havde en god balance mellem det erotiske og det dramatiske, virkelig god film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.