Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious 8

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en intens, actionfyldt grundstemning. Den indeholder et stort antal voldsomme scener med slagsmål, skyderier, biljagter og eksplosioner, hvor biler og huse smadres, og hvor mennesker kommer til skade eller dræbes. I én scene ses et masseslagsmål mellem fængselsfanger og vagter. I en langvarig sekvens skydes en lang række personer i en flyver. Da de voldsomme scener ikke er udpenslede, og da filmen også indeholder humor og positive forløsninger, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.04.2017
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Fate of the Furious
|
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Babybio, Level 7, Seniorbio
|

I actionfilmen 'Fast & Furious 8' er Dominic Toretto og hans hold så småt ved at vende tilbage til normaliteten efter begivenhederne i Fast & Furious 7.

Dom og Letty er på bryllupsrejse, Brian og Mia er ude af liningen, og resten af det berejste team er blevet benådet.

Men som altid er freden kort, og da en mystisk kvinde frister Dom tilbage i den kriminelle verden, står resten af holdet over for deres hidtil vanskeligste opgave.

'Fast & Furious 8' er seneste kapitel i den yderst populære serie af actionfilm, der samlet har indspillet 1,3 mia. dollars på verdensplan. Nyeste afsnit vender de ellers så stærke venskaber på hovedet, fordi der stilles spørgsmålstegn ved Doms troskab.

Vin Diesel er tilbage som både producer og i hovedrollen, mens Oscar-vinderen Charlize Theron tilslutter sig serien som den mystiske Cipher.

'Fast & Furious 8' foregår over hele verden, fra Cuba til New York og Barentshavet nord for Norge, og som altid er der hurtige biler, letpåklædte kvinder og vilde stunts i vente. Filmen er den første efter Paul Walkers alt for tidlige død som 40-årig under indspilningerne til 'Furious 7'. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1529 votes)
4.9
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Imponerende, langt ude og helt til grin på samme tid. Men hele tiden underholdende." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Straight Outta Compton'-instruktøren F. Gary Gray har lavet en rigtig popcornfilm af en blockbuster, der absolut lever op til forventningerne om smarte, dyre biler og masser af ødelæggelse." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Plottet er [...] gennemført tåbeligt og komplet utroværdigt, men man har jo heller ikke taget turen på grund af hverken skuespillets finere nuancer eller den bagvedliggende dramaturgi." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Enhver dialog er bygget op af irriterende og usjove svinere ..." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Den bedste fast and furious film

S. Rico

Der er stadig mange ting at holde af i filmserien, selv om Paul Walker nu ikke længere er med. Der er nemlig så mange farverige karakterer, at jeg næsten ikke tænkte over, at Brian O'Conner manglede. Herunder især The Rock og Jason Statham, som har hovedrollerne i filmens forrygende prison break. Disse scener er hårdt pumpet testosteron af bedste skuffe og noget af det fedeste ved The Fate of the Furious.

Noget andet jeg bed mærke i er, at humoren er forbedret en del i forhold til de tidligere film. Der har altid været masser af kvikke bemærkninger mellem karakterene. Men nu er det rent faktisk blevet så sjovt, at jeg ikke kunne lade være med at grine højt flere gange undervejs.

Noget der fungerer mindre godt er, at der bruges alt for meget teknologi nonsens. Magiske chips, hacking, kontra-hacking og Gods Eye. Der er en hårfin balance mellem at have nogle enkelte smarte "James Bond gadgets", og så at have et overflod af utroværdigt teknologi. Jeg var ikke glad for Gods Eye i 7'eren, og jeg blev derfor ærgerlig over at se, at dette stykke isenkram skulle genbruges i 8'eren som vidundermiddel til at opspore folk.

En anden uheldig ting, der genbruges i flere af filmene, er skurkenes vage motiver. Der er altid fuld fart på, når the good guys og the bad guys jagter en eller anden dingenot. Men hvad formålet helt præcist er, bliver aldrig forklaret særlig godt. Så her kunne jeg faktisk godt tænke mig en god gammeldags James Bond skurketale, hvor skurken med store armbevægelser fortæller om sin plan - herunder hvordan og hvorfor, han har tænkt sig at terrorisere hele verden.

Rasmususer/730683

Fast & Furious er altid fyldt med en masse god action. Man skal lade være med at tænke for meget over handlingen og de mange urealistiske scener. Hvad bliver det næste? At The Rock tager en palleløfter og smider i hovedet på Vin Diesel?! Uanset hvad, så skal jeg klart se den næste film også.

Wayne

Efter den bedste FF film, nogensinde - FF7 - var forventningerne høje, men blev slet ikke indfriet.

Svagt plot og skuespil i tomgang. Billeder og biler trækker som sædvanlig lidt op.

Victor

Lad os først lige se på filmens eksistensgrundlag. De seneste 7 film (udover tokyo drift selvfølgelig) har dom og o'conners forhold været seriens lim. Nu er Paul Walker så desværre død, hvilket i mine øjne - ødelægger meningen med en ny film i serien. Vi har også set i trailers til de seneste 3 fast & furious film, at dom siger, at det er deres sidste gang. Det er begyndt, at blive den klassiske "ulven kommer" historie, og vi køber den hver gang. De har allerede igangsat produktion til FF9.

Hvis man som mig, også læser lidt om tingene, ved man, at Vin Diesel har været et maridt at arbejde sammen med, i forbindelse med FF8. Med andre co-stars som kilde (herunder the rock). Hvis du spørger mig, giver serien ikke mening mere. Den har glemt hvor den kom fra. Før i tiden var FF en bilfilm med action - nu er det en actionfilm med biler. Filmen føltes også bare ligegyldig - hvis vi snakker sådan handlingsmæssigt. Man kan tydeligt se, at de tidligere film ikke har lagt op til dette handlingsforløb, men at der er blevet improviseret i forfatterstolen, for overhovedet at få noget i filmen til at give mening.

Jeg synes vi tilgiver FF for let. Og mange kommer med argumentet: "jamen slå din hjerne fra i halvanden time, og så er den fed". Er det ikke bare en anden måde at sige at man skal være ukritisk. Det kan man jo sige med alle film? Hvorfor slår du så ikke bare hjernen fra når du ser transformers? Den får al hadet, mens FF får hæderen. Jeg vil næsten påstå at der er mere hjerne i Transformers end i det her skrald.

Og for argumentets skyld - så er jeg ikke en FF-hater. Jeg var faktisk fan af de tidligere film op til 6/7 stykker. Men nu må det også stoppe.

adam

God twist god film glæder mig til den næste og ja dom har en søn

Hozan

God Action, god Skuespiller og ok historie.

Rasmus/Musen

YEARH, MAN!
Så har jeg da også set den film med. Helt sikkert har det jo altid været, at jeg skulle se den, når jeg er sådan en stor fan af universet(Den er blandt en af mine yndlings film-serier nogensinde!).

-For det første, så må jeg da sige, at der er TOTALT fuld fart over feltet i denne film. Jeg var da Mega underholdt under næsten hele de 2 timer(plus lidt mere), som filmen varede. Somme tider grinte jeg endda også, så god humor, som skuespillerne har. Så må man (selvfølgelig) da heller ikke glemme de fede biler lagt til de SINDSSYGT bindegale actionscener, som vi støder på flere gange under filmen. WHAT A RIDE, BABY!
Det er helt klart den positive side af det hele.

ALLIGEVEL kan jeg ikke give filmen de store 6 stjerner denne gang. Det skyldes flere årsager.
Men hvis der er noget, som absolut er værd at diskutere i denne anmeldelse, så må det være "udstrækningen" af universet. Den 8. film i serien, WOW hvor er det stærkt gået. Desværre må jeg bare sige, at det også næsten er FOR LANGT nu. Jeg synes 7'eren havde den perfekte slutning, og så alligevel måske ikke helt, når der kom endnu en film til.
Det er lige netop HER, hvor det er for meget efter min mening. Grænsen er nået nu, og det kan ikke laves om igen.
Dog var der alligevel noget ved plottet i filmen, som fangede mig, og derfor blev filmen også spændende og interressant at følge med i.

Så alt i alt giver jeg filmen 4 Stjerner denne omgang. Filmen er meget underholdnende at se, og man keder sig bestemt ikke. Alligevel er det nok også bare typisk Hollywood nu om dage at få opmærksomhed og en masse penge, men intet andet end det, desværre, :-(.

Men giv den en chance, og se den, hvis det lyster dig.

Wanna go for a ride?
HELL YEARH!

Palasse

Filmens plot er totalt urealistisk og det er stort set samtlige scener i filmen også, men for pokker hvor var den underholdende.

bentuser/87315

Fuld valuta for pengene.
Action fra start til slut

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.