Cookie- og Privatlivspolitik

Far til fire - på toppen

Tilladt for alle
Filmen har gennemgående en lun og humoristisk grundstemning. Den indeholder en række spændingsmomenter, hvor hovedfigurerne kommer ud for forskellige lettere faretruende situationer og uheld. Nogle gange ser vi personer bange for højder. I flere scener falder folk, dog uden at komme alvorligt til skade. Da de dramatiske scener hurtigt forløses positivt eller komisk, da hovedfigurerne er velkendte og handlekraftige, og da fortællingen grundlæggende er rolig og varm, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
09.02.2017
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Far til fire - på toppen
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I 'Far til fire - på toppen' går turen til Norge. Far lider nemlig af højdeskræk, og han har lige fået arbejde på 27. etage.

Højdeskrækken kan måske kureres med en tur til de norske fjelde, så familien ikke behøver flytte fra hus og hjem, men det bliver ikke familiens eneste udfordring.

'Far til fire - på toppen' er den 18. film om den populære familie og starten på en ny omgang film i serien. Denne gang finder man Martin Brygmann i rollen som Far.

Karakteren er tidligere blevet spillet af Jesper Asholt, Niels Olsen, Helge Kjærulff-Schmidt, Karl Stegger og Ib Schønberg.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (494 votes)
4.2
3.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Ikke nogen rasende god historie, men ordentligt fortalt ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Faktisk er de nye ansigter ret gode, skuespil og historie meget bedre end forventet ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... den nye ombæring - instrueret og skrevet af Martine Miehe-Renard, [...] udgør en beskeden forbedring." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "På trods af, at den er skåret over forgængernes læst, så viser denne film paradoksalt nok, [...] at den danske familiefilm kan blive vækket fra den slumrende romertalssøvn og blive original." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Far til fire' får en forfriskende rusketur, men den er også så fjollet og actionmættet, at seriens stokkonservative charme er i fare." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kamillauser/405172

Nu er vores børn stadig ret små, så måske er det derfor men de hyggede sig fint med denne film. Os voksne synes måske nok den var lidt plat til tider men jeg tror små børn sagtens kan hygge sig med denne :-)

MVh

Kamilla
https://mamamilla.dk

Rasmus

Far til fire på toppen er rigtig godt fortalt og skruet sammen. Men der stopper legen os, desværre syntes jeg at der er stor udskiftning af skuespillerne, sidst gang var det nye spiller (nogen af dem var) og nu igen. Jeg er overbevist om at de prøver deres bedste for at spille rollerne, men de mange udskiftninger har ødelagt far til fire filmene totalt

Det trækker desværre ned i point 2/6

Mathias

den nye far til fire på toppen er en meget god og overraskende gode nye skuespiller som er med i den nye far til fire film på toppen den er meget bedre end de tidligere far til fire film glæder mig til den næste far til fire film mvh Mathias Peter Slyngborg

susanne

Dejlig familie film meget sjov og lidt uhyggelig for de små

Brian

Er ikke meget for det der med at tage gamle danske film om lave en ny film med nye skuespillere.. Men da chancen var der for at min datter kunne møde skuespillerne så valgte vi den film samtidig. Hvis det ikke var for det havde vi ikke taget ind og set filmen, og jeg vil sige at jeg er blevet positivt overrasket, god film, massere af humor. Man keder sig ikke og børnene kan sagtens følge med i filmen. Min datter er 5 og var helt vild med den.

Den skal klart have 6 Stjerner.. Synes den burde have haft en lidt bedre trailer da jeg synes at jeg ud fra traileren ikke havde lyst til at se den, men nu klart vil anbefale den til børnefamilier :)

Vh Brian

Camillauser/147474

Vi er normalt rigtig glade for "Far til fire", men denne film kikser både på karakterer, plot, for close-up filmning og en flad fornemmelse af fjolle-film :(

JB69user/72434

Nu er far til fire vel snart malket nok og det lugter ligesom de sidste af dem der er lavet lidt af en pengemaskine da ungerne jo bare gerne vel se dem. Det ren metervare og manuskriptet kan ikke have taget meget mere end en hyggemiddag og lave. Satte den først kun til 2 stjerne for kedede mig den første lille time, og kunne ikke engang opmuntres af et par grin fra knægten, men der var da enkelt momenter til sidst så 3 "små" stjerner.

bentuser/87315

Dejligt med en familiefilm, hvor både børn og voksne kan grine sammen

Peter

"Far til fire" filmene stiger langsomt i kvalitet.
Skuespillet er jævnt og heldigvis har man fundet en "Lille Per" der er væsentlig mindre irriterende at høre på end de tidligere (i de "nye" film).
Desværre er instruktionen som altid dybt elendig når det er Martin Miehe-Renard der står for den og det trækker 1 stjerne ned.
Det er mig en gåde hvorfor han bliver ved med at få lov at instruere.
Men en fin film til en tur i biffen for familien i vinterferien.

H

elsker alle Far Til Fire filmene de er både sjove og gode jeg skal os ind se den her og skal os ha den den dag den kommer på dvd da jeg så har alle der er lave på dvd i må gerne blive ved med lave fler

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.