Cookie- og Privatlivspolitik

Everybody's Fine

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
| |
Everybody's Fine
|
En enkemand (Robert De Niro) tager på en road trip for at genforenes med hvert af sine fuldvoksne børn.

Filmen er ikke planlagt til premiere i biografer tilknyttet kino.dk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er ikke mange seriøse roller Robert de Niro har haft på sine ældre dage. Men de findes - og Everybody’s fine er et rigtig fint eksempel. Gode gamle De Niro kan bestemt stadig imponere.

Han spiller en ældre herre, Frank, som har fire voksne børn. Mens de boede hjemme, satte han store krav til sine børn, og efter de flyttede hjemmefra, har han ikke talt så meget med dem. Nu er Franks kone imidlertid død, og Frank har ikke set sine børn siden begravelsen for et lille års tid siden. For at rode bod på dette, inviterer han dem hjem til en BBQ-aften, men de ringer alle afbud i sidste øjeblik.

I stedet vælger Frank så at give hvert af børnene et overraskelsesbesøg. De 4 børn er blevet spredt over USA, så filmen udvikler sig derfor til en roadmovie. Det viser sig selvfølgelig, at ikke alt i børnenes liv er hvad han troede det var. Så det bliver både til en rejse udad og indad.

Frank har hele sit liv arbejdet med at lave isolerings-PVC til telefonkabler. Dvs. han har i høj grad bidraget til, at folk kan kommunikere med hinanden over større afstande. Det er en sjov ironisk finesse ved filmen, at han samtidig ikke har været særlig god til at lytte til sine børn - hverken da de boede hjemme - eller efter de flyttede hjemmefra. Gennem filmen ser vi, at børnene til gengæld kommunikerer livligt over telefonkablerne - bl.a. for at sikre, at visse hemmeligheder ikke kommer op til overfladen...

Tempoet i filmen er dejlig nedtonet og afspejler perfekt Franks trivielle og ensomme pensionist- og enkemand tilværelse. Everybody’s fine er både en lidt trist film, men også livsbekræftende. Kan bestemt anbefales, hvis man en aften vil se noget andet end action og comedy.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.