Cookie- og Privatlivspolitik

Elsker dig for tiden

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog lettere dramatiske scener med skænderier og scener, hvor personerne er vrede og kede af det. Da filmens grundstemning er meget let, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
22.12.2022
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Elsker dig for tiden
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Strikkebio, 2D med Besøg, 2D YogaBio, Babybio
|
Billetter

I det anti-romantiske komediedrama 'Elsker dig for tiden' følger vi Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men som begge mangler det samme - kærligheden.

Anna er en moderne selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas er traditionel romantiker og leder desperat efter den eneste ene.

Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet. Begge konfronteres undervejs med deres høje krav til kærligheden, forventninger der møder virkelighed, konstant tvivl og ikke mindst deres manglende vilje til at gå på kompromis.

For kan kærligheden overleve i en tid, hvor man nødigt vil gå på kompromis med egne drømme i tosomhedens navn?

'Elsker dig for tiden' er lavet af skuespiller-, manus- og instruktørduoen Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, der står bag den populære og anmelderroste 29-serie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (128 votes)
4
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Elsker dig for tiden' er ikke bare en vellykket romantisk komedie, det er også et kærligt og kritisk generationsportræt. Og får Poul Krebs' 'Sådan nogen som os' til at være rørende!" (Thomas Brunstrøm)

 • Børsen

  "'Elsker dig for tiden' lever af, at den aldrig tager den lette løsning, men hele tiden vender kærligheden på hovedet, og både sjovt og realistisk sætter kærligheden på spil i en ny generation. [...] Dansk film har fået nyt blod, og det skal belønnes med en tur i biografen." (Michael Solgaard)

 • Dagbladenes Bureau

  "Gennem grin og enkelte tårer lykkes filmen på eminent vis med at ramme (ungdoms)livet på kornet. Om nogle år vil 'Elsker dig for tiden' stå tilbage som en moderne komedieklassiker om tiden anno 2022. Ingen tvivl om det." (Casper Hindse)

 • Filmmagasinet Ekko

  "'Elsker dig for tiden' er en nyskabende fortolkning af den romantiske komedie. Magien opstår i det kreative samarbejde mellem Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, hvis første spillefilm går lige i hjertet." (Kjartan Hansen)

 • Information

  "...Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag spillefilmdebuterer med den veloplagte og velspillede parforholdskomedie ’Elsker dig for tiden’, der argumenterer for kærligheden som en mangeartet størrelse." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Makkerparret Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag kommer i 'Elsker dig for tiden' med deres bud på en uromantisk komedie til tiden." (Katrine Sommer Boysen)

 • Kristeligt Dagblad

  "Den indledende 'parringsdans' er klart den bedste del af 'Elsker dig for tiden'. Især fordi Julie Rudbæk har en vidunderlig timing..." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "'Elsker dig for tiden' er sådan en nede-på-jorden-produktion, der uden de store falbelader lever højt på de veloplagte scener i en hverdagskomisk generationsmarkering." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "'Elsker dig for tiden' er et fint og folkekomisk stykke parforholdsrealisme, som vil give genlyd og vække latter hos alle os med én væg i en spændende farve og forvirrede kærlighedsforventninger." (Mathilde Johanne Kristiansen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alex

Nok en halv time for lang og kun nogle få gode scener. Kvinden er virkelig god og ægte. Manden er så kedelig en karakter, kun god når han imiterer Poul Krebs. Den får blot to stjerner af den grund. Historien var heller ikke specielt betagende eller autentisk fra min vinkel.

Flemminguser/240559

Igen en af folk i 30érne om folk i 30érne hvor kvinden er moderne og kvik, og manden er umælende og knudet. Står verden virkelig så stille? Julie Rudbæk spiller fantastisk

Vivi

Skøn og underholdende film. Der også berører svære emner på en let måde.
Man kommer dejlig opløftet hjem og med inspiration til at tænke over parforholdet.

Charlotte

Hyggelig og sød film. Giver stof til eftertanke. Var godt underholdt, men slutningen er lidt skuffende. Sidder tilbage med en følelse af “hvad skete der så?…”

Brian

det er meget god gilm som godt kan se

peter

Det er historien om karriere kvinden fra København der møder en arbejdsmand fra Hvidovre tilfældigt, han vil gerne et forhold hun er mere tilbageholdende, men han får sig charmerede sig ind på hende med stor hjælp fra Poul Krebs og hun overgiver sig til kærligheden og de kaster sig i et forhold og ender i hans hus i Hvidovre.
Kan forholdet overleve deres forskelligheder står nu på prøve ,
Det bliver aldrig den sædvanlige kærligheds historie ,det er en spændende men også sjov historie som bliver fulgt op af skøn musik og parrets 4 venner er alle skønne og skæve på hver sin måde og det ender med et overraskende bryllup kan jeg røbe uden at sige for meget .

Thomasuser/877097

Vi havde fornøjelsen at se filmen til forpremiere. Og må sige at vi var positivt overraskede. Filmen var først og fremmest yderst underholdende men afspejler samtidigt også de typiske problematikker der er i forhold på en nuanceret måde. Klart anbefalelsesværdig film og ikke mindst Kasper Dalsgaards skuespil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.