Elsker dig for tiden

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog lettere dramatiske scener med skænderier og scener, hvor personerne er vrede og kede af det. Da filmens grundstemning er meget let, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
22.12.2022
| | |
Elsker dig for tiden
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

I det anti-romantiske komediedrama 'Elsker dig for tiden' følger vi Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men som begge mangler det samme - kærligheden.

Anna er en moderne selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas er traditionel romantiker og leder desperat efter den eneste ene.

Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet. Begge konfronteres undervejs med deres høje krav til kærligheden, forventninger der møder virkelighed, konstant tvivl og ikke mindst deres manglende vilje til at gå på kompromis.

For kan kærligheden overleve i en tid, hvor man nødigt vil gå på kompromis med egne drømme i tosomhedens navn?

'Elsker dig for tiden' er lavet af skuespiller-, manus- og instruktørduoen Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, der står bag den populære og anmelderroste 29-serie.

Mere info om 'Elsker dig for tiden' følger...

Skal du se Elsker dig for tiden?
(9 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.