Cookie- og Privatlivspolitik

El Bulli: Cooking in Progress

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.10.2011
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
El Bulli: Cooking in Progress
|

'El Bulli: Cooking in Progress' er en ny dokumentarfilm om verdens bedste restaurant.

Kokken Ferran Adrià er kendt som en af de mest innovative og vanvittige i sit fag. Han har tre Michelin-stjerner, og flere år i træk er hans restaurant El Bulli kåret som verdens bedste. I hans køkken blomstrer gastronomien og kreativiteten.

Hvert år lukker El Bulli i et halvt år, og Adrià tager sine dygtige kokke med i et regulært køkkenlaboratorium for at opfinde og på fornemmeste vis præsentere næste sæsons omfattende menukort.

Alt kan lade sig gøre - blot er der ikke plads til gentagelser af tidligere afprøvede retter.

Dokumentarfilmen ’El Bulli: Cooking in Progress’ går tæt på den kreative proces fra de første eksperimenter til den færdige ret. I denne proces undersøges, testes og evalueres ingredienser og smagssammensætninger på en helt ny og spændende måde.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.6
3.7

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "For et madinteresseret menneske er mødet med Adriá i køkkenet, som hvis en fodboldfan fik lov til at se træning med det brasilianske landshold." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "Filmen er for feinschmeckere, der kan lade sig tryllebinde af den kærlighed til mad, der på El Bulli forvandlede sig til kunst." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Det er svært at forestå, at denne gastrp-kosmiske albatros skulle kunne holde sig flyvende. Svar får man ikke i filmen." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomasuser/495693

For første gang i mit liv har jeg siddet en film igennem uden at tænke om den eikke snart var færdig... Min første tanke da den sluttede var dyb skuffelse over at filmen blot varede 20 minutter, indtil jeg så på klokken at jeg havde været dybt begravet i en film om nogle af gastrnomiens største mestre, jeg følte som var jeg den berømte flue på væggen, bort set fra at man nok ikke har lyst til fluer på væggen på el bulli, men så da som en del af den ånd, det arbejde og den proces der sker når en gastronomisk symfoni bliver til... smukkere dokumentar har jeg aldrig oplevet..
Eneste minus...
-det var som at vågne fra en god drøm. -man har en dejlig følelse i maven af at have medvirket til noget smukt, men føler hurtigt savnet når man vågner og ved at det blot var en film. Jeg vil lukke mine øjne til jeg får chancen til at se filmen igen.

Emilieuser/942308

SKAL SES!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.