Cookie- og Privatlivspolitik

Eastern promises

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.09.2007
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Eastern Promises
|

Den mystiske og karismatiske russiskfødte Nikolai Luzhin (Viggo Mortensen) er chauffør for en af Londons mest organiserede, kriminelle familier, der er en del af det frygtede Vory V Zakone broderskab.

Nikolais trygge tilværelse bliver dog forstyrret, da han møder den smukke jordemor Anna Khitrova (Naomi Watts), der i sin søgen efter spor i en afdød patients dagbog, får livsfarlig viden om forbrydersyndikatet.

Nikolai vil gerne hjælpe Anna, men det betyder samtidig, at han kommer til at forråde sit kriminelle bagland. Snart ved Nikolai ikke, hvem han kan stole på, og pludselig er hans eget liv for alvor i fare...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (62 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

David Cronenberg har lavet sin bedste film til dato,den slår A History Of Violence ...og det er dejlig at se Vincent Cassel i sådan en rolle.

Men også at se Viggo Mortensen spiller så godt at det næste gør ondt.

Dejlig film, ikke for børn .

Nikolaj

Når det er en Cronenberg film. Dog dejligt at en film som denne ikke fokusere så meget på action-delen, men holder mere fokusset på den direkte fortælling. Det giver en blodig, men rimelig afdæmpet film, som nok fortjener 5 stjerner, men da nogle af scenerne er en anelse for lange, må den nok komme ned på en 4,5 stjerne. Kan klart anbefales!

Frank

Dårlig film

Malene Waage

Hvor mange gange, har vi ikke set film om den italiensk-amerikanske mafia, der er derfor ikke noget, der kan overraske os i denne genre, men Eastern Promises minder ikke om de andre, måske netop fordi vi endnu ikke har nogen erfaring med film om den russiske mafia. Mortensen blev snydt for en Oscar for sin rolle som en FSB agent, der er undercover i en mafia-familie, så skuespillet i denne film er helt fantastisk. Klart en af de bedste mafia-film, der nogensinde er lavet, så den skal bare ses!

M

Wayne

Viggo Mortensen har en af sine bedste roller i Cronenbergs bedste film. For en gangs skyld har Cronenberg lavet en film, som kan blive set af alle. Fedt lavet.

S. Rico

Historien bygges super fint op, og Viggo underspiller sin rolle eminent. Men med alle de gode takter fra starten af filmen, så lægges der op til noget stort, som desværre ikke indfries hen mod slutningen.

Camilla

En fantastisk film. Den er måske en smule langsom for nogens smag, men det passer perfekt til den dystre atmosfære og et vigtigt emne - human trafficking. David Cronenberg giver sig god tid til at fortælle historien, så hvis man forventer masser action i hurtigt tempo, bliver man skuffet. Der er dog en del vold i filmen, og den er rå og ucensureret, men realistisk.
Viggo Mortensen er perfekt som den mystiske chauffør for den russiske maffia, Nikolai, og Vincent Cassal gør det fremragende som Kirill, sønnen til en maffiaboss som ikke kan leve op til sin fars forventinger.
Mindre kritik: voiceoveren fra en russisk pige, med en tragisk skæbne, kunne godt have været på russisk og ikke engelsk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.