Cookie- og Privatlivspolitik

Dreamgirls

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
09.02.2007
| |
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dreamgirls
|

Filmen 'Dreamgirls' foregår sidst i 60erne og starten af 70erne og følger trioen The Dreamettes. Pigerne er både lovende og godt på vej frem, da de bliver opdaget af den ambitiøse manager Curtis Taylor Jr.(Jamie Foxx) ved en talentkonkurrence.

Han tilbyder dem deres live chance som back-up sangerinder for topnavnet James ”Thunder” Early (Eddie Murphy). Men Curtis overtager styringen og bestemmer alt lige fra pigernes udseende til hvordan de skal synge.

Curtis giver dem dog til sidst mulighed for selv at stå i rampelyset som The Dreams, men med succesen følger en pris, som måske er mere dyrekøbt, end de tre piger nogensinde havde drømt om.

'Dreamgirls' er instrueret af Bill Condon, og filmen indbragte Jennifer Hudson en Oscar for Bedste kvindelige birolle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

Strong performances all round, but nothing new from a story we’ve seen many time before.

Wayne

Diana Ross, var ikke den bedste sangerinde, men så er der jo lige det der kaldes X factor.... Eddie Murphy er fantastisk som en stjerne på vej i dybt forfald, og Jamie Foxx den hårde forretningsmand uden skrupler. En musical i topklasse.

S. Rico

Det kan godt være, at den ikke er historisk korrekt eller lever op til de forventninger der var, om at det var en slags film om the Supremes.
Det er det slet ikke. Og det er også fuldstændig ligemeget. For denne film har sit eget liv, en fascinerende historie og fyldt med total-gang-i-den lækker musik.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.