Cookie- og Privatlivspolitik

Downsizing

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og venlig grundstemning. I enkelte scener ses mennesker som græder ulykkeligt eller bliver vrede, og i én scene ser man en hovedperson være påvirket af stoffer og hallucinere til en fest. Det vurderes, at filmen kun kan virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
18.01.2018
Originaltitel: 
Downsizing
Spilletid: 
2 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter

Resumé

I science-fiction komedien ’Downsizing’ har en norsk forsker fundet løsningen på menneskehedens største trussel om overbefolkning. Man skal skrumpe verdens befolkning, så de ikke slider på miljøet.

Opfindelsen får dog det værste frem i folk, der hurtigt kan lugte en let mulighed for at få det liv, de altid har drømt om i mini-størrelse, hvor penge har langt større værdi. Det samme gør ægteparret Paul og Audrey Safranek, som vælger at lade sig ’nedskalere’.

Det nye lilleput-liv bliver dog alt andet end vellykket for Paul, der må sande, at selv små mennesker godt kan få store problemer.

I 'Downsizing' skaber den Oscar-vindende instruktør Alexander Payne et vittigt mikrokosmos, der fungerer som et satirisk blik på den amerikanske drøm og nutidens samfund med grådighed og overforbrug i stor stil.

Danske Søren Pilmark har en lille, men ikke ubetydelig birolle, mens thailandske Hong Chau scorede en Golden Globe-nominering for hendes stærke portræt af den arbejdsomme rengøringskone Ngoc Lan Tran. (copyright: kino.dk)

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter