Cookie- og Privatlivspolitik

Dobbeltspil

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en anspændt og realistisk grundstemning præget af usikre forhold i Mellemøsten. Filmen indeholder en række autentiske optagelser af bombeeksplosioner og krigsofre, herunder lig af både voksne og børn i gaderne. Endvidere indeholder filmen dramatiske scener, blandt andet en scene hvori en mand køres ihjel og han efterfølgende ses ligge livløs på jorden, mens blodet strømmer fra hans hoved. I en anden scene skydes to personer ned, imens de forsøger at flygte fra bevæbnede mænd. Da filmens fremstilling af vold er realistisk og til tider udpenslet fremstillet, vurderes det, at de yngste i aldersgruppen 11-15 år vil kunne blive skræmt. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
18.01.2018
Originaltitel: 
Backstabbing for Beginners
Genre: 
Spilletid: 
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Supreme, Babybio, Seniorbio
Billetter

Resumé

Filmen 'Dobbeltspil' (Backstabbing for Beginners) er inspireret af den sande historie om danskeren Michael Soussan, der fik job i FN’s humanitære hjælpeprogram Oil for Food i 1996.

Jobbet, der er en regulær drømmestilling for Soussan, medfører usædvanligt hårdt arbejde, da han bliver sendt fra FN-hovedkvarteret i New York til kaotiske Bagdad, hvor ustabilitet og korruption hersker.

Magtkampen om at tjene penge på Iraks olie foregår på alle samfundet niveauer mellem diplomater, lobbyister og politikere. Pilen peger ikke mindst indad i De Forende Nationers egne rækker.

Michaels idealisme sættes på en voldsom prøve, da han må overveje, om han skal afsløre alt med den risiko, at han mister sin karriere, kvinden han har forelsket sig i og måske endda sit liv.

'Dobbeltspil' er baseret på Michael Soussans selvbiografiske bog 'Bedrageri for begyndere'. Danske Per Fly (Bænken) står i spisen som instruktør, mens rollebesætningen er international ligesom det autentiske tema om den største korruptionsskandale i FN’s historie.

Rollen som danske Soussan udfyldes af englænderen Theo James, som man kender fra Divergent-filmene, og Oscar-vinderen Sir Ben Kingsley spiller hans chef og mentor, Pasha. (copyright: kino.dk)

Kommentarer

Carl-Emil

Havede fornøjelsen af at se denne film på forpræmiere, og den kan varmt anbefales. som altid med Per Fly, formår filmen, på en fangende måde, at komme med et hårdt og råt syn på et problem.
Forlod biografen med en udvidet horisont, og en nærmest bitter smag i munden omkring "verden bag facaden"

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lisbeth K.

Glæder mig til at se den.. ;-D..

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter