Cookie- og Privatlivspolitik

Det gode hjerte

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
16.12.2010
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Good Heart
|
'Det gode hjerte' er et skævt drama med Brian Cox (Troy) og Paul Dano (Little Miss Sunshine, There Will Be Blood).

Lucas er havnet i en blindgyde. Han er ung, hjemløs og holder til i en papkasse under Brooklyn Bridge. Da han prøver at tage sit eget liv, mislykkes også det.

På hospitalet kommer Lucas til at dele stue med Jacques, en gnaven barejer, hvis usunde livsstil har kostet ham flere hjerteanfald. Jacques har ingen familie, og med fare for at falde død om hvert øjeblik, beslutter han sig for at oplære Lucas, så han kan overtage biksen.

Mod alle odds opstår et ejendommeligt venskab mellem de to særlinge, og alt tegner til at gå efter planen. Lige indtil en drivvåd og ulykkelig stewardesse melder sin ankomst.

'Det gode hjerte' er instrueret af islandske Dagur Kári.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
4.5
4.8

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Paul Dano og Brian Cox fylder karaktererne fornemt ud, og danske Rasmus Videbæks stemningsmættede fotografering gør alligevel filmen til en sært opløftende tragikomedie... " (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "En af årets bedste film." (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "En lakonisk humor og en fyndig dialog præger Dagur Káris amerikanske spillefilmdebut... en underfundig tragikomedie... " (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "'Det gode hjerte' er på sin egen måde en rigtig julefilm... en film, der både har hjertet og bodegamusklen på rette sted." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Dagur Karis amerikanske debut er en varm og vellykket øvelse i at fortælle en evig historie... en lille film, som lever af finesser i psykologien." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cary Grant

Stille film om modsætninger, der mødes. Langsomt mødes de på midten et sted. Engangs film

Inge

film. Godt skuespil og dejlig sort humor.

Vegas

Filmen er velspillet og bevægende. Dano og Cox kan deres kram og har en go kemi. Cox som en gammel, mavesur bar-ejer, der fyrer den ene vederstyggelighed af efter den anden uden et øjeblik at overveje hvem han fornærmer og Dano som den hjemløse fyr med det store hjerte der forsøger sit bedste for at passe ind. Filmen er krydret med mange gode personligheder i form af stamgæsterne i baren (hvoraf den ene er vores egen Nicolas Bro i meget tavs udgave), den franske stewardesse, den trofaste hund i blå overtrækssko og juleanden Estragon. Helt sikkert værd at se, så Go fornøjelse...

Marieuser/640171

Fantastisk skuespil, hjertevarm humor. kort sagt: et must-see!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.