Cookie- og Privatlivspolitik

Demon Slayer: Mugen Train

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
20.05.2021
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX (org. tale/eng. tekst), VAF
|

Animationsfilmen 'Demon Slayer: Mugen Train' er en del af det populære manga- og animeunivers fra serien 'Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba'.

Filmen følger drengen Tanjiro, der trænes op til at blive en såkaldt "demon slayer", for at kunne hævne sin familie, som er blevet slået ihjel af dæmoner - og hans søster, Nezuko, der er ramt af en forbandelse, som langsomt vil gøre hende til en dæmon.

I den nye film venter en mission på Mugen-toget, hvor 40 personer er forsvundet inden for meget kort tid.

'Demon Slayer: Mugen Train' er blevet en sensation i hjemlandet, hvor det er den bedst sælgende biograffilm nogensinde på tværs af alle genrer. Mens den på verdensplan er blevet den bedst sælgende animefilm nogensinde, hvor den altså bl.a. har overgået klassikere som Chihiro og heksene og Akira.

Filmen b
liver vist ved eksklusive eventvisninger fra den 20. maj.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (115 votes)
4.9
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
all4

Mesterværk film rent mesterværk i alle aspekter som plot twist var skør historie var smuk og drømme ting var mine favorit ting og bogstaveligt fremhæver der tegn på så kort tid og dette imponerende intersting koncept som hvordan de skildrede deres sjæl rige måde at intersting og måde ting oprettes så ubesværet, kun dæmonslayer kan gøre denne ekstremt følelsesladede film, og mine øjne var så tårefulde og græd som en galning kan ikke udtrykke følelsen en ting mere, når rengoku sagde sætte dit hjerte i brand, det var ikke kun ord ting du ved, at han faktisk gjorde I filmen var hans hjerte bogstaveligt talt i brand

Rasmus/Musen

Yearh man! Så var jeg endelig i går aftes inde for at se en super fed Anime film i biografen. Jeg håber virkelig, at der kommer endnu mere lignende med dette i Danmark i den nærmeste fremtid. Det her var bare hele biografoplevelsen værd. Historien var fed, karaktererne var helt vanvittige og meget forskellige fra hinanden(tag bare og sammenlign bangebuksen Zenitsu(ham den gule) og den brutale kampsindssygelystne Inosuke(ham med vildsvinemasken)), og så var animationerne også super flotte tegnet. Jeg havde selvfølgelig set serien i forvejen, så derfor var jeg bare totalt klar på filmen også(hvilket jeg selvfølgelig også klart kan anbefale til folk, at de ser serien først inden filmen, da den følger op direkte efter serien). Det er sådan noget action og humor, jeg bare vil se endnu mere af. Og så foregik det meste af filmen på et tog. Hvad kan man ønske sig mere? Der var ikke et øjeblik, der var kedeligt i denne film. Alt var vildt fedt, syntes jeg selv.

Jeg tror at japanske Anime film kan blive et hit i dette land snart også. Vi har da også fans af kulturen herhjemme, ikke også? Jeg tror på det, ;-).

Sebastian

Filmen var sindssyg god, og stemningen var også rigtig god. Alle folk inde i biografen er jo interesseret i Anime og Demon Slayer som skabte en god stemning. Jeg har bla. aldrig høre så mange grine i en IMax sal før.

Bjørn

i hvilke biografer bliver den vist

Thomas

Nogle der ved om filmen er med japansk eller engelsk tale?
Hvis den er dubbed tror jeg jeg springer over...

Simon

Den står til at udkomme med japansk tale og engelske undertekster :)

Martin

Hvorfor skal vi vente en hel måned længere end USA?

Mads

Kan den ses med engelske undertekster?

Anas

Man kan vælge at se den på japansk med engelske undertekster.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.