Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Deadpool 2

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk og actionpræget grundstemning. Den indeholder talrige langvarige scener med brutal vold og blodige drab, hvor man bl.a. ser mennesker som gennembankes, massakreres, halshugges og arme og hænder, som skæres af. I én scene rives en mand midt over, og hans krop ligger blodig i to dele. I en anden scene ses forkullede lig af en kvinde og et barn. Da filmen også jævnligt har en distancerende humor, og da hovedfigurerne har urealistiske superkræfter, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
16.05.2018
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Deadpool 2
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D, 2D Supreme, Babybio, Seniorbio, Level 7
|
Billetter

Superheltefilmen 'Deadpool 2' handler om den kække, politisk ukorrekte og flabede Deadpool, der besidder det borgerlige navn Wade Wilson.

Denne gang må den sværdsvingende anti-helt og vansirede mutant Deadpool samle et hold af med-mutanter for sammen at beskytte en ung artsfælle med superkræfter mod den brutale og tidsrejsende Cable.

Således danner Deadpool holdet X-Force for at jagte Cable. Holdet består bl.a. af den kolossale Colossus, den yderste heldige Domino samt Bedlam, Shatterstar, Zeitgeist og den helt almindelige mand Peter.

'Deadpool 2' har Ryan Reynolds tilbage i titelrollen og er en opfølger til den populære filmatisering af Marvels tegneseriehelt Deadpool fra 2016, der solgte 323.000 billetter i de danske biografer.

Filmens stil er igen selvironisk, humoristisk under bæltestedet og ikke mindst hyper-voldelig. Samtidig er der flere tilføjelser til persongalleriet, bl.a. Cable, der spilles af Josh Brolin, som også var superskurk i Avengers: Infinity War. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (393 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "David Leitch har instrueret en (selv)ironisk superheltefilm, der er både sjov, flot og hæsblæsende. Den er bare ikke, som de andre Marvel-film og sin forgænger, hverken elegant eller original." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... det er især manuskriptet, der løfter filmen over den typiske superheltebasker. Dialogen er ægte vittig, karaktererne engagerende." (Eini Carina)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emilia

Så god og sjov, men stadig medrivende.

Viktoriya

Meget sjovt!

Martin

Ikke sjovere end den første, men stadig god nok.

Joe

Kan klart anbefale Deadpool 2! Sjov film med god humor og god historie! Jeg må sige at jeg synes bedre om denne end den første.

janususer/351176

Nu er vi nået til hvor skuespillerne minder os biografgængere om hvor dumme vi er. Plat humor omkring CGI og endnu mere plathed omkring scenerne som udspilles.
1'eren var ok pga. nytænkning og umiddelbarhed, nu med 2'eren er det hele bare endnu mere ligegyldigt og spild af tid.

Alt i alt en stor skuffelse.

karsten

Det er bare en kongefilm!

Line FS

Deadpool holder uden tvivl stadig! Humoren er stadig fed, og jeg elsker den måde der bliver leget med mediet og fortællerstemmen.
Jeg synes dog ikke filmen kan nå den første, som selvfølgelig har stor af sin kvalitet i at være "den første" og derfor noget helt nyt og overraskende anderledes.

HeleneColor

Man kan ikke undgå at holde af Deadpool. Man får en sympati for den rapkæftet og flabede anti-superhelt og jeg vil da gerne indrømme at..
Superhelte universet har sku fået tilføjet lidt kant og kontraster, efter etteren udkom for godt 2 år siden

Filmverden er blivet, usædvanligt, en del bedre nu Deadpool er en del af det :)

Julie

På mange måder en helt fantastisk film. Den er sjov, alvorlig og spændende med masser af action. Men ikke nok med det, så har den også taget et stort skridt inden for superhelte-genren med et åbent lesbisk par og en selvmordstruet hovedperson, der ikke skal redde hele verden, men bare en enkelt dreng.
Den kan helt klart anbefales både hvis man er stor fan af genren, men egentlig også hvis man bare lige har 2 timer ledige og godt kan lide at blive underholdt.

Tanjauser/840105

Sjov og skarp humor - dog en anelse rodet til tider i handlingen til tider. Endnu bedre en 1'eren. Ryan Reynolds er jo også for sej!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.