Cookie- og Privatlivspolitik

Deadpool 2

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk og actionpræget grundstemning. Den indeholder talrige langvarige scener med brutal vold og blodige drab, hvor man bl.a. ser mennesker som gennembankes, massakreres, halshugges og arme og hænder, som skæres af. I én scene rives en mand midt over, og hans krop ligger blodig i to dele. I en anden scene ses forkullede lig af en kvinde og et barn. Da filmen også jævnligt har en distancerende humor, og da hovedfigurerne har urealistiske superkræfter, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
16.05.2018
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Deadpool 2
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D, 2D Sidste Ch, 2D Supreme, Babybio, Seniorbio, Level 7
|

Superheltefilmen 'Deadpool 2' handler om den kække, politisk ukorrekte og flabede Deadpool, der besidder det borgerlige navn Wade Wilson.

Denne gang må den sværdsvingende anti-helt og vansirede mutant Deadpool samle et hold af med-mutanter for sammen at beskytte en ung artsfælle med superkræfter mod den brutale og tidsrejsende Cable.

Således danner Deadpool holdet X-Force for at jagte Cable. Holdet består bl.a. af den kolossale Colossus, den yderste heldige Domino samt Bedlam, Shatterstar, Zeitgeist og den helt almindelige mand Peter.

'Deadpool 2' har Ryan Reynolds tilbage i titelrollen og er en opfølger til den populære filmatisering af Marvels tegneseriehelt Deadpool fra 2016, der solgte 323.000 billetter i de danske biografer.

Filmens stil er igen selvironisk, humoristisk under bæltestedet og ikke mindst hyper-voldelig. Samtidig er der flere tilføjelser til persongalleriet, bl.a. Cable, der spilles af Josh Brolin, som også var superskurk i Avengers: Infinity War. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1176 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "David Leitch har instrueret en (selv)ironisk superheltefilm, der er både sjov, flot og hæsblæsende. Den er bare ikke, som de andre Marvel-film og sin forgænger, hverken elegant eller original." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... det er især manuskriptet, der løfter filmen over den typiske superheltebasker. Dialogen er ægte vittig, karaktererne engagerende." (Eini Carina)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lukas

Jeg kunne rigtig godt lide den første Deadpool film, så jeg var faktisk meget spændt på den her.
Men det viste sig så for, at den var dårlig. Altså virkelig dårlig.
Og her er hvorfor:

Originalitet
En af grundene til at den første film var så succesfuld er fordi at den er så original som den er. Filmen prøvede ikke at være noget som helst, som jeg virkelig godt kunne lide.
Og man kan sgu ikke rigtig kalde den her original. (Hvilket også er en af de vigtigste ting når man laver en 2er.

Karakterne
Den eneste grund til at jeg lige nævner det her, er fordi at Rusty giver mig hovedpine, og Cable ødelægger filmens pace.

De scener i fængslet
I starten af den her film, troede jeg faktisk lidt på den, jeg grinte en smule af den, og den havde faktisk det den skulle. Men så lige pludselig skal Wade i fængsel med Rusty!! Det passer bare overhovedet ikke ind i filmen, og gør den derfor virkelig langtrækkende.

Så som du kan se, kan jeg ikke særlig godt lide den her film, men hvis DU godt kunne lide den første, så se også lige den her, måske kan du lide den, måske kan du ikke.

Wayne

Hvor originalen var et frisk pust, med kluntet Monty Python humor - så bliver denne efterfølger desværre bare mere af det samme, uden at overraske. Jeg endte med at kede mig.

Ines

Den var sjov, der skete hele tiden noget. Der var intet tidspunkt under filmen hvor jeg tænkte *kom nu videre*. Jeg synes den var god, 1'eren er stadig min favorit, men der er ikke langt ned til 2'eren.

Kan ikke andet end at elske den. Med alle de seriøse superhelte film så er det dejligt med en sjov og selvironisk en af slagsen engang imellem.

Det er helt sikkert en film jeg gerne ser igen til filmaftener med vennerne eller familien.

Jacob

Jeg havde store forventninger til Deadpool 2, men jeg syens slet ikke filmen nærmere sig mine forventninger. Der var mange sjove momenter, men langt fra lige så mange som 1´eren.

Jens

Jeg har aldrig grint så meget som da jeg så Deadpool 2, mr DP

Gaia

Denne film er som den første hyldene grinagtig, romantikken er ikke for sukkersød ej heler kun sex! Men dejlig virkelig, volden er overdrevet men det er jo Avangers tema så det forventes den at være det er jo det der gør det sjovt at fantasere, bemærkningerne er som de skal være rå og sjove. Så er du til sjove volds elementer uden for meget mormor så er denne den perfekte film! vær forberedt på en rå humor af 1st klasse!

Stefan

Jeg var stor fan af den første Deadpool-film, og syntes sjælendt at opfølgeren når originalen til sokkeholderne, men det må jeg sige Deadpool2 gør. Super god film!

Casper

Meh.. Ikke særlig sjov. Den sjoveste scene var efter credits, så det siger måske lidt om filmen. Men den hang sammen, og var ok underholdende, men jeg grinte ikke særlig meget.

Toke

Hvis man kan lide Deadpool 1, vil Deadpool 2 helt sikkert ikke skuffe, masser aktion og den samme gode humor.

SE DEN :)

Jacobuser/186927

Ja, titlen siger det hele.
Jeg blev overrasket, væltet omkuld, jeg grinte og tænkte i sidste ende på vej ud af biograffen.... Wow, den var satme gennemført!
Den kan man roligt tage ind og se hvis man liiige mangler den film man ikke kan bestemme sig for.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.