Cookie- og Privatlivspolitik

Dead Poets Society (1989)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dead Poets Society
|

'Dead Poets Society' (Døde poeters klub) handler om en ny lærer på en konservativ rigmandsskole, der opfordrer sine elever til at "gribe dagen" og ændre ved status quo. Hver eneste af eleverne gør dette, hver på sin måde, men det får uoverskuelige konsekvenser for nogle af dem.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
5.1
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Dead Poets Society Er en flot fortælling om nogle unge drenge som har fremtiden foran sig, men indtil de møder manden som kan se hvad de kan og deres fremtid.
Robin Williams og de unge drenge gør at selve historie er interessant.
Jeg ville kalde slutning for noget smukt og rørende der er lavet på film.

Nikolaj

Filmen kan ikke undgå at få en til at tænke over sin egen fremtid, hverdag og generelle liv, med de filosofiske emner der plejes ganske godt igennem de undertrykte elevers nyfundende selvbevidsthed. Den trækker dog lidt ud et par steder, men generelt en god film.

Liza

Jeg så filmen i biffen, udelukkende fordi jeg havde set et foto med Robert Sean Leonard og syntes, at han så sød ud. Jeg blev ganske overvældet af historien i filmen, karaktererne, poesien og naturligvis især slutningen. Faktisk behøver jeg kun at se de sidste 10 minutter af filmen og så stortuder jeg. Og det var denne film, som fik mig til at elske film som Broderskabets Bånd, som jeg synes er skamløst overset. Og With Honors

Frank

God film

Ania

En uortodoks engelsklærer bliver ansat på en konservativ skole og ændrer sine elevers liv for altid ved at lære dem om poesi.
En stærk, livsbekræftende og rørende film om at leve livet fuldt ud...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.