Cookie- og Privatlivspolitik

De Grønne Slagtere

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
21.03.2003
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
De Grønne Slagtere
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Den danske komedie 'De grønne slagtere' handler om de to slagtersvende Svend og Bjarne, der åbner deres egne lokale biks.

Men de har svært ved at trække kunder ind i butikken. Indtil de finder en hemmelige ingrediens: Menneskekød.

Samtidig prøver Bjarne at komme sig over fortidens traumer og skal genforenes med sin evnesvage bror, Eigil.

'De grønne slagtere' byder på absurd humor, kannibalisme og vanvittige karakterer som netop Svend-Sved og Eigil. Du har sjældent set en dansk film som denne. 

Filmen er skrevet og instrueret af Anders Thomas Jensen, der før denne havde lavet Blinkende lygter - og senere har stået bag Adams æbler og Mænd & høns.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (73 votes)
4.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dennis

De grønne slagtere må være en af de bedste danske film nogensinde. Det er indbegrebet af dansk sort humor, som garanteret deler vandende. Jeg synes i hvert fald at det er en af de sjoveste film, der er kommet ud af Danmark nogensinde. Blinkede lygter topper den nok, og derfor bliver det kun til 5 (velfortjente) stjerner.

Mvh Dennis fra https://pandasia.dk/

Lars Michael

Noget af det sjoveste Anders Thomas Jensen har lavet.
Sven sved er så sjov at man kan holde af ham.
Se en sjov dansk film

Nick

En af de bedste danske film med Mads Mikkelsen. Vanvittig sjov og efterhånden en klassisker!

Mvh
Nick
Flødebollekursus

Mariauser/621916

Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen er begge fantastisk gode i denne film! Elsker alle de sjove kommentarer og elsker Eikilds giraf, fantastisk film!

Kathrine

Det er virkelig en sjov film! Nogle steder kan jeg slet ikke stoppe med at grine!:D Og så er Nikolaj Lie Kaas jo med og han er en skuespiller der tager kegler! Han er godt nok dygtig! Efter min mening den bedste vi har her i Danmark...

S. Rico

Jeg går stadig væk rundt og bruger udtryk som "Nej, DET tror jeg nok lige det er!". Mundhuggeriet mellem Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas er i særklasse. Filmen er fyldt med fantastisk grov sort humor - noget vi ser alt for lidt til i dansk film.

Wayne

Så har vi vel set historien før - kanibalisme både fra fransk og engelsk film. Men de sjove figurer, og bipersoner gør filmen fantastisk og mindeværdig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.