The Crow

29. Aug 2024
111 min
Nordisk Film Distribution
The Crow
The Crow (2024)
(© Nordisk Film Distribution)
The Crow
(© Nordisk Film Distribution)
Hvor meget glæder du dig til filmen?

I filmen ’The Crow’ følger vi historien om Eric Draven og hans forlovede Shelly Webster, der bliver brutalt myrdet af Shellys fortidige dæmoner. Men Eric får en chance for at vende tilbage til livet takket være en mystisk krage, der fungerer som en vejleder og beskytter. Eric genopstår fra de døde, drevet af hævngerrighed og ønsket om at rette op på de uretfærdigheder, der er blevet begået mod ham og Shelly. 

Hans rejse fører ham gennem de mørke og korrupte gader i byen, hvor han på kynisk vis opsøger og konfronterer de mennesker, der stod bag deres død. Som en uovervindelig hævnende engel udnytter Eric sine overmenneskelige evner til at bekæmpe onde magter og genoprette retfærdighed. 

I sin søgen efter hævn og retfærdighed oplever Eric også kærlighed og tab og han er drevet af sin ubrydelige forbindelse til Shelly og det stærke bånd, der stadig binder dem sammen, selv efter døden. Deres kærlighed fungerer som en vejledning for Eric, mens han vredt og barbarisk navigerer gennem kaosset af byens underverden.

I 1994 fik vi filmen The Crow om superhelten af samme navn med Brandon Lee i titelrollen som den dystre hævner. Den fik opfølgerne 'The Crow: City of Angels' (1996), 'The Crow: Salvation' (2000) og 'The Crow: Wicked Prayer' (2005).

Karakteren indtog desuden også hovedrollen i serien 'The Crow: Stairway to Heaven', der løb over skærmen i 1998 og 1999.

Den nye film er et reboot om helten, hvor titelrollen spilles af Bill Skarsgård.

Se traileren her

Brugernes forventning

5,2

27 brugere