Cookie- og Privatlivspolitik

Creed 3

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en spændingspræget og dramatisk grundstemning, og den indeholder mange scener med voldsomme slåskampe og boksekampe, hvoraf flere er blodige. Da fortællingen også indeholder længerevarende rolige og positive passager, og da hovedpersonen er stærk, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.03.2023
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Creed III
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio
|
Billetter

I 'Creed 3' har Adonis Creed domineret bokseverdenen i flere år, og han trives både i karriere og familieliv.

En barndomsven, det tidligere boksevidunder Damian, dukker op efter at have afsonet en lang dom i fængsel, og han er ivrig efter at bevise, at han fortjener en chance i ringen.

Konfrontationen mellem de tidligere venner er mere end bare en kamp. Adonis sætter alt på spil mod Damian, som intet har at tabe.

Michael B. Jordan både instruerer og spiller hovedrollen i filmen, der følger efter Creed og Creed 2, og som er en del af Rocky-franchisen.

I rollen som barndomsvennen og den nye modstander, Damian, ses Jonathan Majors, der bl.a. spiller Marvel-skurken Kang i Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (50 votes)
5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Niende afsnit af Rocky-franchisen, der startede for 47(!) år siden, formår hverken at tale til følelserne eller være basalt underholdende." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "At forlige sig med fortiden er fokus i 'Creed 3', og sammen med boksescenerne samt årets stjerne Jonathan Majors bliver det formidlet flot." (Claus Nygaard Petersen)

 • Jyllands-Posten

  "Sylvester Stallone har haft held til at genoplive sine populære boksefilm med spinoff-filmserien om Adonis Creed. I den tredje film er der dog knap så meget punch i handsken som tidligere." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Som sådan er det en klassisk sequel, der malker succesformlens højdepunkter og blæser en tyggegummiboble af fuldfed underholdning. Og man keder sig ikke." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Jonathan Majors er den store attraktion i den ujævne tredje ombæring af 'Creed'-franchisen, som snart burde være pensionsmoden." (Jakob Freudendal)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tim

Boksning scener gode.
Resten en meget tynd kop the.
Alt fra Rocky gentaget.
Kopi fra nummer 1 og 3.
Zzzz

peter

Creed 3 er helt uden Rockys deltagelse og kan franchise så klare det , ja jeg synes det går helt fint.
Filmen starter med et tilbageblik til 2002 hvor Creed og hans ven Dame er ude for en hændelse.
I nutiden er Creed stoppet med sin aktive karriere og har istedet kastet sig over sin mexicanske proteges karriere han står til at bokse vm kamp mod Drago.
Dame dukker pludselig op og prikker lidt til Creeds samvittighed omkring hændelsen for 20 år siden ,som han har siddet inde for lige siden .
Han vil gerne vise sit værd og vil have en title kamp og pludselig opstår muligheden,Dame viser sig at være en hård og beskidt fighter og kan Dame få provokeret Creed tilbage i ringen er spørgsmålet.
Filmens bokse scener er rigtigt flotte og især laver den på et tidspunkt et personlig vinkel midt i kampen som er meget stærkt.
Ellers er alt som franchise bør og have Træning Build up til kamp
Og kampe , lidt familie problemer og dødsfald, alt i alt fin og sikker underholdning.
Filmen slutter af med at man forlader biografen med den tanke at Creed 4 hvis den skulle være på tegnebrættet , kunne komme til at handle om creeds skønne døve Datter , det er en spændende udvikling hvis det er .

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.