Vind biografbilletter hver uge

Crawl

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende og katastrofepræget grundstemning, og den indeholder talrige scener, hvor hovedpersonerne kommer slemt til skade, og hvor de må kæmpe desperat for deres liv. I flere meget voldsomme og blodige scener ser man mennesker, som angribes og dræbes af aggressive alligatorer, og i én scene ser man en mand, som får hovedet revet af. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
22.08.2019
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Crawl
|

I gyseren ’Crawl’ møder man den unge kvinde Haley, der forsøger at redde sin far, mens de samtidig må kæmpe for deres liv blandt glubske og dødsensfarlige alligatorer.

Haley er i filmen således endt i hjembyen i Florida, hvor hendes far er forsvundet i en voldsom orkan. Hun finder imidlertid sin far, der viser sig at være alvorligt såret og fanget i krybekælderen under familiens hus.

Mens vandet stiger stødt, viser det sig, at det ikke kun er de farlige vandmasser, de skal frygte, men også skrupsultne, brutale alligatorer.

'Crawl' er en del af undergenren af gysere med fokus på farlige dyr, der også tæller klassikere som The Birds og Jaws, videre til nyere værker som Lake Placid og Anaconda.

Instruktøren har tidligere stået bag andre gysere som den beslægtede Piranha 3D og The Hills Have Eyes (genindspilningen fra 2006).

 

Skal du se Crawl?
(37 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.