CODA

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og varm grundstemning. Den indeholder enkelte let dramatiske eller konfliktfyldte scener, hvor hovedpersonerne er følelsesmæssigt oprevede og en enkelt scene med slåskamp. Da stemningen overvejende er positiv og venlig, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
04.11.2021
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
CODA
|
Versioner: se alle
2D, Strikkebio, Babybio, Seniorbio
|
Billetter
Coda plakat

Filmen 'CODA' handler om den unge teenagepige Ruby, som er den eneste i hendes familie med hørelse. 

Familien ejer en fiskeforretning, hvortil Ruby hjælper sine døve forældre og bror med at få det til at køre rundt. 

På sit gymnasium tilmelder Ruby sig korholdet, hvori hun opdager sine evner og passion indenfor musik og sang.

Da familien fiskeforretning er truet med at lukke ned, er Ruby splittet mellem at skulle forfølge sin kærlighed til musik og hendes frygt for efterlade sin familie. 

Filmens titel 'CODA' er en forkortelse og betegelse for børn, hvis forældre er døve og er en genindspilning af den franske film Familien Bélier fra 2014. 

Emilia Jones spiller hovedrollen som teenagepigen Ruby, der er kendt for sin tidligere roller i tv-serier som 'Doctor Who' og 'Locke Key'. 

I rollen som hendes forældre er Troy Kotsur og Marlee Matlin. Matlin er selv døv og den eneste døveskuespiller til at have fundet en Oscar i sin rolle i 'Chrildren of a Lesser God'. 

Instruktør og forfatter er Sian Heder, der tidligere har skrevet den populære amerikanske tv-serie, 'Orange is the New Black'. 

Mere omtale af 'Coda' følger...

Skal du se CODA?
(47 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder